Receptúry
Čokoládovo-malinové kocky s Rimixom

Chutné a efektné čokoládovo-malinové kocky - so základom s obľúbeným Cestom čokoládovým, ryžovo-šľahačkovou náplňou, jemne dochutené s malinovou šľahačkou a dozdobené s inovovanou Paletta Miroir Malina.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Korpus:
500 g Cesto čokoládové
250 g Tekutá vaječná melanž/vajcia
250 g rastlinný olej
Náplň 1:
200 g Malinový gél
Náplň 2:
500 g Rimix - ryžová náplň
1000 g prevarená voda 90 °C
700 g Ken Presto alebo Ken Lactea
Náplň 3:
170 g Jung S-A malina - ochutený stabilizátor smotany
170 g vlažná voda
750 g Ken Presto alebo Ken Lactea
Dozdobenie:
300 g Paletta Miroir Malina

Technologický postup

    Všetky suroviny na čokoládové cesto spolu miešame pri pomalých otáčkach po dobu 5 minút. Hmotu natrieme na plech o veľkosti 20x60 cm. Pečieme pri 200°C cca 10 - 12 minút.

    Ryžová náplň: Rimix zmiešame s prevarenou vodou a necháme aspoň 4 hodiny odstáť (najlepšie cez noc). Potom zmiešame s vyšľahanou šľahačkou.

    Malinová náplň: Zeesan/ Jung S-A malina zmiešame s vlažnou vodou. Túto zmes zamiešame do polovyšľahanej sladenej smotany Ken Presto

    (alebo pre ešte lepšiu chuť do nesladenej smotany Ken Lactea)

    a podľa potreby došľaháme do konzistencie vhodnej na natieranie.

    Neprešľahajte - smotana sa po vychladený na zákusku stiahne.

    Upečený plát natrieme malinovým gélom, potom pripravenou ryžovou náplňou a necháme vychladiť.

    Po vychladení potrieme malinovou šľahačkou a potrieme malinovou Paletta Miroir Palettou.

Čokoládovo-malinové kocky