Zeelandia šľahané a trené hmoty Piškóta, Biskuit a Jung Basis Rühr Zeelandia šľahané a trené hmoty Piškóta, Biskuit a Jung Basis Rühr

Jung Basis Rühr receptúry

Základná receptúra na trenú hmotu Jung Basis Rühr

Zmes pre výrobu jedinečných cukrárskych výrobkov. Aj Vy sa pýtate prečo použiť práve Jung Basis Rühr ? • Zeelandia Vám prináša jedinečnú zmes „ako od mamičky“ s jednoduchou receptúrou, s chuťou „domáceho koláča“. • Jung Basis Rühr je ideálny pre výrobu mnohých druhov koláčov: základných plátov, trených báboviek, muffinov, „ovocných tulipov“, ako aj ŠPECIÁLNYCH A TRENDY CUKRÁRSKYCH NÁPADOV: NANUKOV (Cesto na paličke), Lolli pop alebo Cake pop (lízatiek na paličke), waflí, cookies a dokonca sušienok. • Presvedčí Vás úžasná chuť a šťavnatosť koláča, pričom jeho ťažšia a hustejšia štruktúra hmoty je práve ideálna pre výrobu napr. NANUKOV – nakoľko hmota je kompaktná a koláč na paličke sa pri jedení netrúsi. • Ideálne cukrárske výrobky pripravíte v kombinácii s ovocnými gélmi, Frutafillmi, čokoládovou dekoráciou,PRESTA náplňami a pod. („cesto nesie náplne“).

Cupcakes s Jung Basis Rühr

Chutné a šťavnaté cupcakes s Jung Basis Rühr - dozdobené chutnou vanilkovou náplňou a dekoráciou pre každú príležitosť a oslavu.

Malinovo-jogurtové rezy

Chutné a svieže malinovo - jogurtové rezy dozdobené s čerstvými malinami a Palettou/želatínou osviežia nielen počas leta. V zimnom období viete nahradiť našimi Frutafillmi - a pripraviť si tak rôzne variácie rezov - napr. s marhuľami, čučoriedkou a pod.

Dunajské vlny

Tento zákusok je určite klasikou nielen počas letného obdobia. Nesmie chýbať na žiadnej záhradnej párty, grilovačke ako klasický šťavnatý zákusok. Plnosť šťavnatých višní zaručí Frutiful Višňa a cesto ako od babičky získate použitím Jung Basis Rühr. Proste neodolateľné a navyše skvele dozdobené so smotanou a velvet sprejom posunie túto klasiku na vyššiu úroveň.

MRKVOVÁ TORTA s jogurtom

Zdravá verzia mrkvovej torty z Jung Basis Rühr v spojení so Zeesanom Jogurt alebo iným druhom Zeesanu - ako je napr. Zeesan Tvaroh a pod.

Cookies s Jung Basis Rühr

Zmes Jung Basis Ruhr je ideálna aj pre výrobu chutných cookies - stačí do receptúry namiesto oleja pridať margarín/maslo/Zela delikates a vaječnú melanž podľa našej receptúry. Pre ešte chutnejšiu verziu s prídavkom čokoládovej dekorácie.

Red Velvet cake

Moderný Red Velvet cake z trenej hmoty Jung Basis Rühr chutne naplnený a moderne dozdobený s tvarohovým krémom.

Muffiny s Jung Basis Rühr

Chutné a šťavnaté muffiny Jung Basis Rühr. Základná receptúra - muffiny viete naplniť ovocnými gélmi (napr. gélmi v drezírovacích vreckách 1 kg) alebo Fruitfulmi - ovocnými náplňami s vysokým podielom ovocia.

Cappuccino torta

V jednoduchosti je krása - a táto torta je toho tiež dôkazom - spojenie chutného a šťavnatého Jung Basis Rühr - pričom do cesta sme pridali silnú káva a kyslú smotanu. Stačí naplniť jednoducho kvalitnou smotanou Ken Presto alebo Rosette a povrch pekne dozdobiť napr. čerstvým ovocím.

Bábovka z Jung Basis Rühr

Chutná bábovka zo zmesi Jung Basis Rühr - ako od babičky, šťavnatá a jemná.

Marcipánové šálky

Efektné marcipánové šálky jednoduché na prípravu, vhodné na akcie, raňajky so zákazníkmi, svadby a pod.

Klasika s pravým marcipánom - Marcipánové zemiaky

Chutné marcipánové zemiaky potešia ako klasikov, tak aj mladšiu generáciu, nakoľko na ich výrobu je použitý pravý 1:3 ( 25 % podiel mandlí) Marcipán zo Zeelandie.