Receptúry Receptúry

Receptúry

v tejto kapitole nájdete receptúry nových výrobkov

Cesto karamelové základná receptúra

Cesto karamelové ideálne v kombinácii s pudingovou náplňou Presta toffee/nugát alebo Mifi karamel.

Cesto korzenné (perníkové) - perníčky

Stačí nechať cesto odležať cez noc v chladničke, rozvaľkať a pomaly upiecť - nevysušte ich v rúre úplne, dôjdu na plechu po upečení. Stále mäkké, nemusia postáť.

Cesto korzenné (perníkové) receptúra liate cesto

Vynikajúco prepracovaná chuť Cesta korzenného ako základ na Vaše koláče, tak aj pre prípravu perníkov. Ideálna kombinácia s lekvárom, čokoládou a pod.

Cesto čokoládové základná receptúra

Úžasný čokoládový koláč pre mnohostranné použitie. Jemná chuť pravého kakaa spolu v kombinácii s použitým ovocím, kokosom a pod. Vám dáva možnosť vychutnať si kvalitu zo Zeelandie.

Cesto jogurtové základná receptúra

Cesto jogurtové - s obsahom pravého jogurtu, pre Vaše koláče na plech. Ideálne pre široký sortiment ovocných, pudingových, makových, orechových koláčov. Náplň neprepadáva do cesta.

Opekance klasik s Lactorex originál

Chutné a kvalitné opekance pre nielen vianočné obdobie.

Mliečne opekance makové s Lactorex originál

Chutné a kvalitné mliečne opekance - jedinečne pripravené s makom nielen vianočné obdobie.

Veľkonočné muffinky

jednoduché, chutné a efektné vo farebných papierových formičkách

Veľkonočný baranček s hrozienkami/ čokoládovou dekoráciou

Tradičný Veľkonočný baranček zo zmesi Jung Basis Ruhr v kombinácii s hrozienkami/kandizovaným ovocím alebo čokoládovou dekoráciou obohatí každý sviatočný stôl.