

Receptúry
v tejto kapitole nájdete receptúry nových výrobkov
Cesto karamelové základná receptúra
Cesto karamelové ideálne v kombinácii s pudingovou náplňou Presta toffee/nugát alebo Mifi karamel.
Cesto korzenné (perníkové) - perníčky
Stačí nechať cesto odležať cez noc v chladničke, rozvaľkať a pomaly upiecť - nevysušte ich v rúre úplne, dôjdu na plechu po upečení. Stále mäkké, nemusia postáť.
Cesto korzenné (perníkové) receptúra liate cesto
Vynikajúco prepracovaná chuť Cesta korzenného ako základ na Vaše koláče, tak aj pre prípravu perníkov. Ideálna kombinácia s lekvárom, čokoládou a pod.
Cesto čokoládové základná receptúra
Úžasný čokoládový koláč pre mnohostranné použitie. Jemná chuť pravého kakaa spolu v kombinácii s použitým ovocím, kokosom a pod. Vám dáva možnosť vychutnať si kvalitu zo Zeelandie.
Cesto jogurtové základná receptúra
Cesto jogurtové - s obsahom pravého jogurtu, pre Vaše koláče na plech. Ideálne pre široký sortiment ovocných, pudingových, makových, orechových koláčov. Náplň neprepadáva do cesta.
Opekance klasik s Lactorex originál
Chutné a kvalitné opekance pre nielen vianočné obdobie.
Mliečne opekance makové s Lactorex originál
Chutné a kvalitné mliečne opekance - jedinečne pripravené s makom nielen vianočné obdobie.
Veľkonočné muffinky
jednoduché, chutné a efektné vo farebných papierových formičkách
Veľkonočný baranček s hrozienkami/ čokoládovou dekoráciou
Tradičný Veľkonočný baranček zo zmesi Jung Basis Ruhr v kombinácii s hrozienkami/kandizovaným ovocím alebo čokoládovou dekoráciou obohatí každý sviatočný stôl.