Receptúry s Jung Basis Rühr - ako od mamičky

Receptúry s Jung Basis Rühr - ako od mamičky

Zmes pre výrobu jedinečných cukrárskych výrobkov. Aj Vy sa pýtate prečo použiť práve Jung Basis Rühr ? •Zeelandia Vám prináša jedinečnú zmes „ako od mamičky“ s jednoduchou receptúrou, s chuťou „domáceho koláča“. •Jung Basis Rühr je ideálny pre výrobu mnohých druhov koláčov: základných plátov, trených báboviek, muffinov, „ovocných tulipov“, ako aj ŠPECIÁLNYCH A TRENDY CUKRÁRSKYCH NÁPADOV: NANUKOV (Cesto na paličke), Lolli pop alebo Cake pop (lízatiek na paličke), waflí, cookies a dokonca sušienok. • Presvedčí Vás úžasná chuť a šťavnatosť koláča, pričom jeho ťažšia a hustejšia štruktúra hmoty je práve ideálna pre výrobu napr. NANUKOV – nakoľko hmota je kompaktná a koláč na paličke sa pri jedení netrúsi. • Ideálne cukrárske výrobky pripravíte v kombinácii s ovocnými gélmi, Frutafillmi, čokoládovou dekoráciou,PRESTA náplňami a pod. („cesto nesie náplne“).

Sort on:
1 2 3
Malinový sen - rezy s Jung Basis-Rühr

Letná variácia rezov so základom z Jung Basis Rühr, malinového gélu a ochutenej malinovej šľahačky s pravými kúskami malín.

Malinovo-jogurtové rezy s Jung Basis Rühr

Chutné a svieže malinovo - jogurtové rezy dozdobené s čerstvými malinami a Palettou/želatínou osviežia nielen počas leta. V zimnom období viete nahradiť našimi Frutafillmi - a pripraviť si tak rôzne variácie rezov - napr. s marhuľami, čučoriedkou a pod.

Bábovka z Jung Basis Rühr

Chutná bábovka zo zmesi Jung Basis Rühr - ako od babičky, šťavnatá a jemná.

 Cappuccino torta s Jung Basis Rühr

V jednoduchosti je krása - a táto torta je toho tiež dôkazom - spojenie chutného a šťavnatého Jung Basis Rühr - pričom do cesta sme pridali Compound Írska káva a kyslú smotanu. Stačí naplniť jednoducho kvalitnou smotanou Gamaro Schlagcreme a povrch pekne dozdobiť napr. čerstvým ovocím.

Nanuky z Jung Basis Rühr

Nanuky z Cesta Jung Basis Rühr potešia nielen deti - jednoducho ich pripravíte pomocou silikónovej formy a paličiek na nanuky. Hotové polejeme ľubovoľnou čokoládovou polevou a dozdobíme podľa fantázie alebo podľa príležitosti na oslavu - narodeniny, meniny, Valentín a pod.

Cookies s Jung Basis Rühr

Zmes Jung Basis Ruhr je ideálna aj pre výrobu chutných cookies - stačí do receptúry namiesto oleja pridať margarín/maslo/Zela delikates a vaječnú melanž podľa našej receptúry. Pre ešte chutnejšiu verziu s prídavkom čokoládovej dekorácie.

Marcipánový chlebíček

Chutný chlebíček z Jung Basis Rühr a pravého marcipánu MARO MARCIPÁN 1:3 s mandľovými lupienkami.

Sladké pečené srdiečko s Jung Basis Rühr

Koláčik na Valentína alebo darovaný len tak z lásky poteší každého. Stačí trošku fantázie, formička v tvare srdca a dozdobenie s láskou.

Vianočný koláčik s Jung Basis Rühr kakaový

Adventné obdobie a vianočný čas miluje každý a v tomto období ľudia siahnu aj po niečom výnimočnom a inom než bežne nakupujú. Pripravili sme pre Vás receptúru na Vianočný koláč (biely/kakaový) s obľúbenou zmesou Jung Basis Rühr a kandizovaným ovocím. Výrobok je jednoduchý na spracovanie a pritom veľmi efektný na reze a výborný na chuť. Je trvanlivejšieho charakteru a stačí ho pekne dozdobiť s tmavou alebo bielou polevou. Vianočný koláč biely/kakaový je ideálny pre rodinné balenia.

Vianočný koláčik s Jung Basis Rühr biely

Adventné obdobie a vianočný čas miluje každý a v tomto období ľudia siahnu aj po niečom výnimočnom a inom než bežne nakupujú. Pripravili sme pre Vás receptúru na Vianočný koláč (biely/kakaový) s obľúbenou zmesou Jung Basis Rühr a kandizovaným ovocím. Výrobok je jednoduchý na spracovanie a pritom veľmi efektný na reze a výborný na chuť. Je trvanlivejšieho charakteru a stačí ho pekne dozdobiť s tmavou alebo bielou polevou. Vianočný koláč biely/kakaový je ideálny pre rodinné balenia.

Škoricový slimák

Jedinečný škoricovník so zaujímavou chutnou plnkou z jablkového gélu/jablkových kociek a Jung Basis Rühr so škoricou chuťovo splní Vaše očakávania. Plnka neodfukuje vďaka použitému triku s Jung Basis Ruhr a škorice, pričom celková cena výrobku zostáva na prijateľnej úrovni. Na cesto môžete použiť širokú škálu ciest z našej ponuky: Backcreme, Butter Backcreme, Lactorex originál, Korent Vanilla a pod. Ako náplň môžete okrem Jablkového gélu použiť aj Jablkový gél so škoricou alebo naše Jablkové kocky vo vákuovom balení (vo vlastnej šťave). Ideálne pečenie výrobku vo forme vedľa seba.

MRKVOVÁ TORTA s jogurtom

Zdravá verzia mrkvovej torty z Jung Basis Rühr v spojení so Zeesanom Jogurt alebo iným druhom Zeesanu - ako je napr. Zeesan Tvaroh a pod.

1 2 3