Malinový sen - rezy s Jung Basis-Rühr

Letná variácia rezov so základom z Jung Basis Rühr, malinového gélu a ochutenej malinovej šľahačky s pravými kúskami malín.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota 1 - Mamas pie plát
410 g Mamas pie hotové cesto (300 g Mamas pie, 85 g Zela delikates, 25 g voda)
Trená hmota:
400 g Jung Basis-Rühr
250 g rastlinný olej
250 g Tekutá vaječná melanž/vajcia
Náplň 1:
400 g Malinový gél
Žmolenka:
200 g žmolenka (100 g pšeničná krupica/polohrubá múka, 40 g Zela delikates, 65 g kryštálový cukor)
Náplň II:
125 g Jung S-A malina (stabilizátor smotany)
125 g vlažná voda
500 g polovyšľahaná smotana Ken Presto
Dozdobenie:
150 g Paletta Spray Neutral
300 g šľahačka /stužená so Zeesan neutrál
125 g čerstvé maliny
lístky mäty/medovky

Technologický postup

    Plech 60 x 20 cm

    Ako základ si pripravíme plát hotového cesta z Mamas pie.

    Mamas pie, margarín a vodu zmiešame na homogénne cesto. Rozvaľkáme do plechu 60x 20 cm, nalejeme pripravenú hmotu z Jung Basis Rühr a drezírovacím

    vreckom nadávkujeme malinový gél.

    Posypeme pripravenou žmolenkou zo Zela delikates (maslová a jemná chuť) a dáme piecť pri 180°C cca 45 minút.

    Po vychladnutí dozdobíme pripravenou ochutenou malinovou šľahačkou. Povrch potrieme tenkou vrstvou Paletta Spray Neutral.

    Dozdobíme vyšľahanou šľahačkou (rastlinnou alebo živočíšnou - stabilizovanou so Zeesan neutral) a čerstvými malinami, prípadne aj lístkami mäty/medovky.

Malinový sen - rezy