![Receptúry s Jung Basis Rühr - ako od mamičky Receptúry s Jung Basis Rühr - ako od mamičky](https://www.zeelandia.sk/receptury/receptury-s-jung-basis-ruhr-ako-od-mamicky/@@images/image-1280-5aab7b54ffdc00e3b11ec64e0b55e7f8.jpeg)
![Receptúry s Jung Basis Rühr - ako od mamičky Receptúry s Jung Basis Rühr - ako od mamičky](https://www.zeelandia.sk/receptury/receptury-s-jung-basis-ruhr-ako-od-mamicky/@@images/image-768-bd712fd93e0f2f2bdc31554f539fd732.jpeg)
Cappuccino torta s Jung Basis Rühr
Cappuccino torta s Jung Basis Rühr
V jednoduchosti je krása - a táto torta je toho tiež dôkazom - spojenie chutného a šťavnatého Jung Basis Rühr - pričom do cesta sme pridali Compound Írska káva a kyslú smotanu. Stačí naplniť jednoducho kvalitnou smotanou Gamaro Schlagcreme a povrch pekne dozdobiť napr. čerstvým ovocím.
Cesto:
360 g | Jung Basis Rühr | |
120 g | Tekutá vaječná melanž | |
120 g | rastlinný olej | |
120 g | kyslá smotana | |
30 g | Compound Írska káva |
Náplň:
400 g | Gamaro Schlagcreme |
Technologický postup
Všetky suroviny miešame pri pomalšom chode stroja cca 5 min. lopatkou. Po vymiešaní rozdelíme cesto do 3 ráfkov o priemere 24 cm.
Pečieme pri 165-170°C cca 25-30 min. v závislosti od typu pece a navážky.
Upečené pláty striedavo natierame vyšľahanou šľahačkou. Celú tortu obtrieme šľahačkou a na povrchu urobíme ozdobné vlny. Krájame na kusy požadovanej veľkosti a hmotnosti.
Dodatočné informácie
Pre 12 ks á 75 g.
![Cappuccino torta](https://www.zeelandia.sk/receptury/receptury-s-jung-basis-ruhr-ako-od-mamicky/cappuccino-torta/@@images/image-400-2a96ce2d21078dff2021daf11ef35596.jpeg)