Receptúry Receptúry

Receptúry

v tejto kapitole nájdete receptúry nových výrobkov

Makové tartaletky s višňami

Krehké makové tartaletky s višňami ideálne ku káve, čaju, pri posedení s priateľmi. Obľúbená kombinácia chutí.

Makové tartaletky s višňami

Krehké makové tartaletky s višňami ideálne ku káve, čaju, pri posedení s priateľmi. Obľúbená kombinácia chutí.

Makové Crakelin venčeky

Neštandardné crakelin venčeky s makom naplnené krémovo-šľahačkovou náplňou a Fruitful Višňa jemne dozdobené dekoráciou zo Scaldis Dark.

Makové Crakelin venčeky

Neštandardné crakelin venčeky s makom naplnené krémovo-šľahačkovou náplňou a Fruitful Višňa jemne dozdobené dekoráciou zo Scaldis Dark.

Makové Crakelin venčeky

Neštandardné crakelin venčeky s makom naplnené krémovo-šľahačkovou náplňou a Fruitful Višňa jemne dozdobené dekoráciou zo Scaldis Dark.

Snehové košíčky višňové

Chutné višňové košíčky z bielkovej hmoty naplnené Fruitful Višňa a dozdobené šľahačkou a čokoládovými dekoráciami.

Snehové košíčky višňové

Chutné višňové košíčky z bielkovej hmoty naplnené Fruitful Višňa a dozdobené šľahačkou a čokoládovými dekoráciami.

Snehové košíčky višňové

Chutné višňové košíčky z bielkovej hmoty naplnené Fruitful Višňa a dozdobené šľahačkou a čokoládovými dekoráciami.

Čokoládovo-višňové košíčky

Jedinečné čokoládové košíčky zo Scaldis Dark/White plnené upečeným špaldovým cestom a chutnou šťavnatou náplňou z Fruitful Višňa. Dozdobené šľahačkou Rosette a dekoráciami zo Scaldis Dark/White.

Čokoládovo-višňové košíčky

Jedinečné čokoládové košíčky zo Scaldis Dark/White plnené upečeným špaldovým cestom a chutnou šťavnatou náplňou z Fruitful Višňa. Dozdobené šľahačkou Rosette a dekoráciami zo Scaldis Dark/White.

Jahodová Panna Cotta v pohároch

Efektná a veľmi chutná jahodová kombinácia Fruitful Jahoda s Panna Cottou od Zeelandie prekladaná s Cestom Čokoládovým, jemne dozdobená čokoládovými dekoráciami a rozdrvenými lyofilizovanými jahodami.

Jahodová Panna Cotta v pohároch

Efektná a veľmi chutná jahodová kombinácia Fruitful Jahoda s Panna Cottou od Zeelandie prekladaná s Cestom Čokoládovým, jemne dozdobená čokoládovými dekoráciami a rozdrvenými lyofilizovanými jahodami.