Receptúry Receptúry

Jogurtová náplň informácie a receptúry

Svieža a krémová termizovaná náplň s vysokým obsahom (77,5%) jogurtu. Ideálna pre priame použitie ako náplň do cukrárskych výrobkov (torty, rezy, semifreda, dezerty, nepečený cheesecake a pod.), ako aj pre pečenie napr. do pečených cheesecake. Výborná v kombinácii s piškótovými a trenými hmotami: Piškóta 100 svetlá, Bufler Komplet, Melisa zmes, Cestá a pod. Ideálna v kombinácii so smotanou na šľahanie značky KEN - Presto, Lactea. Vynikajúca v kombinácii s ovocnými náplňami Zeelandia typu gély, Frutafilli a Fruitful.

Kávová roláda s jogurtom

Lahodná, svieža a zároveň výborná kombinácia chutí sa snúbi v receptúre Kávová roláda s jogurtovou náplňou Zeelandia. Jemný korpus z medovo-orieškovej Melisy a jemne vyšľahanej smotany s jogurtovou náplňou Vás nenechá na pochybách uviesť tento recept pre svojich zákazníkov.

Svieža jogurtová torta s ananásom

Skutočne svieža jogurtová torta s Frutafill Ananás - Pomaranč, ktorá Vás prenesie do detských čias a pripomenie Vám jemnú chuť jogurtu a smotany v tejto verzii torty.

Brusnicový cheesecake

Hľadáte inú a pritom výnimočnú chuť v cheesecaku? Tak neváhajte a siahnite po brusnicovej verzii v kombinácii s Cestom Čokoládovým. Na čokoládovom základe sa honosne nesie brusnicová ovocná vrstva, ktorá je jemne dozdobená tvarohovojogurtovou šľahačkovou náplňou. A keďže ružová je fakt trendom a nemusí ísť o ruby - vytvorili sme skvelú polevu zo Scaldis White (bieleho) v kombinácii s Brusnicami v géli.