Linecké rezy MIMÓZA
Linecké rezy MIMÓZA
Chutné linecké rezy z krehkého cesta Mamas pie naplnené ovocnou náplňou a krémovou náplňou z Cream Vanilla (Pudingovej náplne vanilkovej) s bielkovou hmotou tzv. swiss krémom. Ideálne pre rodinné balenia.
Hmota:
1350 g | Mamas pie | |
375 g | Zeelandia margarín Zeelback | |
120 g | Voda |
Náplň 1:
500 g | Zela Ovocná náplň |
Náplň 2.
500 g | Cream Vanilla (Pudingová náplň vanilková) | |
200 g | Zela delikates | |
125 g | Bianca | |
125 g | horúca voda 80°C |
Dozdobenie:
50 g | práškový cukor |
Technologický postup
Všetky suroviny na korpus miešame lopatkou pokiaľ nedosiahneme hladké nelepivé cesto. Môžeme nechať odležať.
Pripravené cesto rozdelíme na 4 časti a každú vyvaľkáme na rozmer plechu 60x20cm (30x40).
Pečieme pri 200°C cca 8-10 min. v závislosti od typu pece a navážky.
Zela Delikates vyšľaháme s pudingovou vanilkovou náplňou na hladký krém.
Biancu vyšľaháme s horúcou vodou a pridáme k pudingovému krému- zľahka premiešame.
Kompletizácia výrobku: Na podložku uložíme linecký plát, natrieme polovicu ovocnej náplne,
priložíme ďalší linecký plát a natrieme krém. Na krém znova uložíme linecký plát, natrieme ovocnou náplňou a priložíme posledný linecký plát.
Zaťažíme a necháme odležať. Po odležaní posypeme povrch práškovým cukrom.
Krájame na kusy požadovanej veľkosti a hmotnosti.
Dodatočné informácie
Z receptúry pripravíme 36 ks rezov á 80 g.