Mamas Pie Mamas Pie

Linecké rezy MIMÓZA

Chutné linecké rezy z krehkého cesta Mamas pie naplnené ovocnou náplňou a krémovou náplňou z Cream Vanilla (Pudingovej náplne vanilkovej) s bielkovou hmotou tzv. swiss krémom. Ideálne pre rodinné balenia.

Hmota:

1350 g   Mamas pie
375 g   Zeelandia margarín Zeelback
120 g   Voda

Náplň 1:

500 g   Zela Ovocná náplň

Náplň 2.

500 g   Cream Vanilla (Pudingová náplň vanilková)
200 g   Zela delikates
125 g   Bianca
125 g   horúca voda 80°C

Dozdobenie:

50 g   práškový cukor

Technologický postup

Všetky suroviny na korpus miešame lopatkou pokiaľ nedosiahneme hladké nelepivé cesto. Môžeme nechať odležať.

Pripravené cesto rozdelíme na 4 časti a každú vyvaľkáme na rozmer plechu 60x20cm (30x40).

Pečieme pri 200°C cca 8-10 min. v závislosti od typu pece a navážky.

Zela Delikates vyšľaháme s pudingovou vanilkovou náplňou na hladký krém.

Biancu vyšľaháme s horúcou vodou a pridáme k pudingovému krému- zľahka premiešame.

Kompletizácia výrobku: Na podložku uložíme linecký plát, natrieme polovicu ovocnej náplne,

priložíme ďalší linecký plát a natrieme krém. Na krém znova uložíme linecký plát, natrieme ovocnou náplňou a priložíme posledný linecký plát.

Zaťažíme a necháme odležať. Po odležaní posypeme povrch práškovým cukrom.

Krájame na kusy požadovanej veľkosti a hmotnosti.

Dodatočné informácie

 Z receptúry pripravíme 36 ks rezov á 80 g.

Linecké rezy MIMÓZA