Pekárske výrobky Pekárske výrobky

Receptúry s Fermentom P Forte

Bageta Fermento

Bageta FERMENTO - jej základom je jedinečný sušený kvas novej generácie FERMENTO P FORTE, ktorý je založený na ražnom základe, s prídavkom sladového jačmenného extraktu a múky pre krásnu farbu konečných výrobkov. Kvas je pripravený prírodným spôsobom za použitia štartovacej kultúry, a teda je bez pridania prídavných látok. Veľmi dôležitou zložkou v danom kvase je srvátka, ktorá dodá konečným výrobkom mliečnu chuť a zlepší celkovú kvalitu výrobkov. Aby sa dosiahol pekný objem a jemne pórovitá štruktúra FERMENTO bagety do receptúry sme pridali Lactorex originál.

Chlieb FERMENTO

Chlieb FERMENTO je úžasnou kombináciou chleba za použitia sušeného kvasu novej generácie FERMENTO P FORTE, ktorý je založený na ražnom základe, s prídavkom sladového jačmenného extraktu a múky pre krásnu farbu konečných výrobkov. Kvas je pripravený prírodným spôsobom za použitia štartovacej kultúry, a teda je bez pridania prídavných látok. Veľmi dôležitou zložkou v danom kvase je srvátka, ktorá dodá konečným výrobkom mliečnu chuť a zlepší celkovú kvalitu výrobkov. Aby sa dosiahol pekný objem a nadýchaná štruktúra FERMENTO chleba do receptúry sme pridali Bonpano Krokant. Vychutnajte si tento jedinečný chlieb ako od babičky.

Barčiansky chlieb - ideálny k opečenej slaninke, klobáske a mäsku.

Barčiansky chlieb Vám vráti späť do minulosti, keď chlieb bol naozaj veľký, krásny a nadýchaný a pritom aj sýty. Naša zmes Bonpano Krokant dodá chlebu všetky výborné vlastnosti - takže tento chlieb si zamilujete a budete ho chcieť jesť pravidelne. Svojou štruktúrou striedky je predurčený aj ku grilovačkám počas celého leta - pekne vsiakne šťavu zo slaninky, klobásky a mäska, je neutrálnej chuti - takže sa hodí ku všetkým druhom grilovaných pochúťok aj ku tým pikantným. Samozrejme doma tento chlieb ideálne využijete aj ako prílohu ku gulášovej párty.

Jemná vianočka s Korentom a Fermentom (kvasom)

Chcete aby Vaše vianočky zostali dlho jemné a pritom chutné? Pridajte k receptúre z Korentu Vanilla alebo Europe 1% sušeného kvasu novej generácie Fermento P Forte, ktorý jej dodá jemný farebný nádych, chuť a jemnosť a teda dlhšiu čerstvosť.

Závin s makovou náplňou

Korent Vanilla je zmes pre výrobu kysnutých výrobkov s vanilkovou chuťou. Jemná štruktúra striedky, výborná chuť a vôňa výrobkov ako sú vianočky, záviny, jemné pečivo rôznych tvarov. Výrobky pomalšie vysychajú a majú dlhšiu trvanlivosť. Dávkovanie: 8 - 20% na množstvo použitej múky. Fermento P Forte je sušený kvas založený na ražnom základe, s prídavkom sladového jačmenného extraktu a múky pre krásnu farbu konečných výrobkov. Kvas je pripravený prírodným spôsobom za použitia štartovacej kultúry, a teda je bez pridania prídavných látok. Veľmi dôležitou zložkou v danom kvase je srvátka, ktorá dodá konečným výrobkom mliečnu chuť a zlepší celkovú kvalitu výrobkov. Fermento P Forte je ideálny pre použitie pri výrobe chleba, pečiva, jemného pečiva, viaczrnného pečiva a mnoho ďalších aplikácií ako napr. do lineckého pečiva a pod. Dávkovanie: 1 - 2 % na množstvo pridanej múky.

Buchty so slivkovým lekvárom

Buchty ako od babičky - dobre prepečené a naplnené tradične vareným slivkovým lekvárom. Do receptúry sme pridali 1 % Fermento P Forte - pre ešte lepšiu jemnosť buchiet a lepšiu farbu a chuť cesta. Náš tip: buchty viete naplniť aj tvarohovou náplňou, jogurtovou plnkou, ovocnými gélmi alebo Frutafillmi.