Bageta FERMENTO - jej základom je jedinečný sušený kvas novej generácie FERMENTO P FORTE, ktorý je založený na ražnom základe, s prídavkom sladového jačmenného extraktu a múky pre krásnu farbu konečných výrobkov. Kvas je pripravený prírodným spôsobom za použitia štartovacej kultúry, a teda je bez pridania prídavných látok. Veľmi dôležitou zložkou v danom kvase je srvátka, ktorá dodá konečným výrobkom mliečnu chuť a zlepší celkovú kvalitu výrobkov. Aby sa dosiahol pekný objem a jemne pórovitá štruktúra FERMENTO bagety do receptúry sme pridali Lactorex originál.
Receptúry s Fermentom P Forte
Receptúry s Fermentom P Forte
Chlieb FERMENTO je úžasnou kombináciou chleba za použitia sušeného kvasu novej generácie FERMENTO P FORTE, ktorý je založený na ražnom základe, s prídavkom sladového jačmenného extraktu a múky pre krásnu farbu konečných výrobkov. Kvas je pripravený prírodným spôsobom za použitia štartovacej kultúry, a teda je bez pridania prídavných látok. Veľmi dôležitou zložkou v danom kvase je srvátka, ktorá dodá konečným výrobkom mliečnu chuť a zlepší celkovú kvalitu výrobkov. Aby sa dosiahol pekný objem a nadýchaná štruktúra FERMENTO chleba do receptúry sme pridali Bonpano Krokant. Vychutnajte si tento jedinečný chlieb ako od babičky.
Barčiansky chlieb Vám vráti späť do minulosti, keď chlieb bol naozaj veľký, krásny a nadýchaný a pritom aj sýty. Naša zmes Bonpano Krokant dodá chlebu všetky výborné vlastnosti - takže tento chlieb si zamilujete a budete ho chcieť jesť pravidelne. Svojou štruktúrou striedky je predurčený aj ku grilovačkám počas celého leta - pekne vsiakne šťavu zo slaninky, klobásky a mäska, je neutrálnej chuti - takže sa hodí ku všetkým druhom grilovaných pochúťok aj ku tým pikantným. Samozrejme doma tento chlieb ideálne využijete aj ako prílohu ku gulášovej párty.
Chcete aby Vaše vianočky zostali dlho jemné a pritom chutné? Pridajte k receptúre z Korentu Vanilla alebo Europe 1% sušeného kvasu novej generácie Fermento P Forte, ktorý jej dodá jemný farebný nádych, chuť a jemnosť a teda dlhšiu čerstvosť.
Korent Vanilla je zmes pre výrobu kysnutých výrobkov s vanilkovou chuťou. Jemná štruktúra striedky, výborná chuť a vôňa výrobkov ako sú vianočky, záviny, jemné pečivo rôznych tvarov. Výrobky pomalšie vysychajú a majú dlhšiu trvanlivosť. Dávkovanie: 8 - 20% na množstvo použitej múky. Fermento P Forte je sušený kvas založený na ražnom základe, s prídavkom sladového jačmenného extraktu a múky pre krásnu farbu konečných výrobkov. Kvas je pripravený prírodným spôsobom za použitia štartovacej kultúry, a teda je bez pridania prídavných látok. Veľmi dôležitou zložkou v danom kvase je srvátka, ktorá dodá konečným výrobkom mliečnu chuť a zlepší celkovú kvalitu výrobkov. Fermento P Forte je ideálny pre použitie pri výrobe chleba, pečiva, jemného pečiva, viaczrnného pečiva a mnoho ďalších aplikácií ako napr. do lineckého pečiva a pod. Dávkovanie: 1 - 2 % na množstvo pridanej múky.
Buchty ako od babičky - dobre prepečené a naplnené tradične vareným slivkovým lekvárom. Do receptúry sme pridali 1 % Fermento P Forte - pre ešte lepšiu jemnosť buchiet a lepšiu farbu a chuť cesta. Náš tip: buchty viete naplniť aj tvarohovou náplňou, jogurtovou plnkou, ovocnými gélmi alebo Frutafillmi.