Titulná stránka » Cukr. produkty » Cukrárske zmesi

Cukrárske zmesi

Biskuit instant (kód č. 011)

Biskuit instant (kód č. 011)

piškótové korpusy svetlé, kakaové, piškótové rolády

Biskuit instant (kód č. 011) - Viac...

Jello total (kód č. 014)

Jello total (kód č. 014)

pálená hmota, venčeky, veterníky, banániky, koláč na plech ( mraky )

Jello total (kód č. 014) - Viac...

Brand 100 (kód č. 050)

Brand 100 (kód č. 050)

pálená hmota, venčeky, veterníky, banániky, koláč na plech ( mraky )

Brand 100 (kód č. 050) - Viac...

Quick 96 (kód č. 002)

Quick 96 (kód č. 002)

piškótové korpusy, pórovité pečivo

Quick 96 (kód č. 002) - Viac...

Cesto čokoládové (kód č. 279)

Cesto čokoládové (kód č. 279)

Zmes pre výrobu tmavých trených hmôt. Má plnú čokoládovú chuť aj čokoládovú farbu. Korpus po upečení zostáva vláčny po dlhú dobu.

Cesto čokoládové (kód č. 279) - Viac...

Cesto jogurtové (kód č. 280)

Cesto jogurtové (kód č. 280)

Zmes pre výrobu jogurtovej trenej hmoty. Má jemnú jogurtovú chuť. Vhodná na výrobu korpusov aj báboviek. Výborná pre kombinácie s ovocnými gélmi.

Cesto jogurtové (kód č. 280) - Viac...

Cesto korzenné ( medové ) (kod č. 281)

Cesto korzenné ( medové ) (kod č. 281)

Zmes pre výrobu medového ( perníkového ) cesta. Vynikajúca v kombinácii s mrazeným ovocím, orechami, mandľami, polenými slivkami a pod.

Cesto korzenné ( medové ) (kod č. 281) - Viac...

Cesto karamelové (kód č. 284)

Cesto karamelové (kód č. 284)

Zmes pre výrobu trenej hmoty s chuťou karamelu. Vhodný na prípravu báboviek alebo korpusov a ako základ vynikajúcich zákuskov.

Cesto karamelové (kód č. 284) - Viac...

Sacher zmes (kód č. 429)

Sacher zmes (kód č. 429)

Zmes na výrobu rezov, tôrt a chlebíčkov s kúskami skutočnej čokolády.

Sacher zmes (kód č. 429) - Viac...

Piškóta 100 svetlá (kód č. 410) a tmavá (kód č. 411)

Piškóta 100 svetlá (kód č. 410) a tmavá (kód č. 411)

zmesi pre výrobu šľahaných hmôt, vynikajúce na korpusy a rolády, dodávajú výrobku veľký objem, vláčnosť, jemnú pórovitú štruktúru, dobrú trvanlivosť výrobku ( u základného korpusu až 10 dní ). Vhodné aj pre priemyselnú výrobu.

Piškóta 100 svetlá (kód č. 410) a tmavá (kód č. 411) - Viac...

Saftia (kód č. 038)

Saftia (kód č. 038)

Instantný zahusťujúci prípravok pre ovocie, ovocné kompóty so šťavou a ovocné náplne vhodný na pečenie.

Saftia (kód č. 038) - Viac...

Preskočiť na obsah. | Na navigáciu