Receptúry s Jung Basis Rühr - ako od mamičky
Stracciatela torta s Jung Basis Rühr

Chutná a jednoduchá stracciatela torta s Jung Basis Rühr a ganáž náplňou z bielej čokoládovej polevy. Dozdobená čerstvým ovocím - ideálna pre letné obdobie.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Korpus:
960 g Jung Basis Rühr
560 g Tekutá vaječná melanž
480 g rastlinný olej
100 g Čokoládová dekorácia
100 g lieskové oriešky
Náplň:
600 g Scaldis White -biela poleva
600 g kyslá smotana
Dozdobenie:
600 g čerstvé maliny/drobné bobuľové ovocie

Technologický postup

    Všetky suroviny na hmotu miešame za pomoci lopatky cca 3 minúty v šľahači. Dávkujeme do 3 foriem o priemere 28 cm a rovnomerne rozotrieme.

    Pečieme pri 170°C cca 30 - 35 minút.

    Náplň: Kyslú smotanu ohrejeme na izbovú teplotu. Bielu polevu zohrejeme cca na 35°C a premiešame s kyslou smotanou. Krém dávkujeme na upečené 3 korpusy.

    Necháme stuhnúť. Dozdobíme čerstvým ovocím.

Dodatočné informácie

Pre 3 torty á 1260 g.

Stracciatela torta