Receptúry s Jung Basis Rühr - ako od mamičky Receptúry s Jung Basis Rühr - ako od mamičky

Sladký sandwich s Jung Basis Rühr

Skúste nový štýl prezentácie hotového zákuska/rezu v podobe sandwich štýlu - ktorý sa efektne vyníma vo vitríne ako aj na tanieriku. Rezy sa dajú ľahko pripraviť a nakrájať a vďaka použitej kvalitnej trenej hmote Jung Basis Rühr ostanú chutné a vláčne dlhší čas než klasické piškótové cesto.

Korpus:

500 g   Jung Basis Rühr
300 g   Tekutá vaječná melanž
250 g   rastlinný olej

Náplň:

175 g   Zeesan Tvaroh
700 g   Ken Nata
175 g   čerstvé jahody alebo Fruitful Jahoda
13 g   čerstvá mäta

Dozdobenie:

12 g   Zela cukrárska poleva tmavá
  olej/stužený tuk podľa potreby

Technologický postup

Všetky suroviny miešame za pomoci lopatky pri pomalých otáčkach stroja cca 5 minút.

Hmotu rozotrieme na 3 pláty a pečieme pri teplote 175-190°C podľa typu pece cca 15 - 20 minút.

Náplň: Zeesan a vodu zmiešame a vmiešame ručne metličkou do ušľahanej smotany Ken Nata.

Dohotovenie: Tri pláty korpusu spojíme pripravenou náplňou, pričom 2 pláty natreté ochutenou smotanou

posypeme pokrájanými čerstvými jahodami a mätou (alebo rovnomerne nanesieme Fruitful Jahoda).

Celý výrobok dáme stuhnúť do chladničky. Potom krájame na požadované trojuholníky (sandwiche),

postavíme ich na výšku a spodnú stranu jemne potiahneme pripravenou cukrárskou polevou.

Dodatočné informácie

pre 24 ks á 100 g.

Sladký sendvič