Receptúry s Jung Basis Rühr - ako od mamičky
Sladký sandwich s Jung Basis Rühr

Skúste nový štýl prezentácie hotového zákuska/rezu v podobe sandwich štýlu - ktorý sa efektne vyníma vo vitríne ako aj na tanieriku. Rezy sa dajú ľahko pripraviť a nakrájať a vďaka použitej kvalitnej trenej hmote Jung Basis Rühr ostanú chutné a vláčne dlhší čas než klasické piškótové cesto.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Korpus:
500 g Jung Basis Rühr
300 g Tekutá vaječná melanž
250 g rastlinný olej
Náplň:
175 g Zeesan Tvaroh
700 g Ken Nata
175 g čerstvé jahody alebo Fruitful Jahoda
13 g čerstvá mäta
Dozdobenie:
12 g Zela cukrárska poleva tmavá
olej/stužený tuk podľa potreby

Technologický postup

    Všetky suroviny miešame za pomoci lopatky pri pomalých otáčkach stroja cca 5 minút.

    Hmotu rozotrieme na 3 pláty a pečieme pri teplote 175-190°C podľa typu pece cca 15 - 20 minút.

    Náplň: Zeesan a vodu zmiešame a vmiešame ručne metličkou do ušľahanej smotany Ken Nata.

    Dohotovenie: Tri pláty korpusu spojíme pripravenou náplňou, pričom 2 pláty natreté ochutenou smotanou

    posypeme pokrájanými čerstvými jahodami a mätou (alebo rovnomerne nanesieme Fruitful Jahoda).

    Celý výrobok dáme stuhnúť do chladničky. Potom krájame na požadované trojuholníky (sandwiche),

    postavíme ich na výšku a spodnú stranu jemne potiahneme pripravenou cukrárskou polevou.

Dodatočné informácie

pre 24 ks á 100 g.

Sladký sendvič