Schwarzwald rezy s tvarohom (Jung Basis-Rühr)

Jedinečná kombinácia Mamas pie, kakaového Jung Basis Rühr trenej hmoty, odkôstkovaných višní a tvarohovej náplne. Koláč sa pečie komplet naraz. Výrobok je trvanlivejšieho charakteru - ideálny pre rodinné rezy.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota 1 - Mamas pie plát
300 g Mamas pie
85 g Zeel. margarín Zeelback/Zela delikates
25 g voda
Hmota 2: Trená hmota
400 g Jung Basis-Rühr
300 g Tekutá vaječná melanž
200 g rastlinný olej
25 g kakaový prášok
5 g kypriaci prášok do pečiva
Náplň 1:
500 g Višňový kompót odkôstkovaný
Náplň 2:
900-1000 g Tvar. náplň štandard A
Dozdobenie:
50 g Paletta Spray Neutral

Technologický postup

    Mamas pie plát: Mamas pie, Zeelback/Zela delikates a vodu zmiešame lopatkou na homogénne cesto. Rozvaľkáme do plechu 60x20 cm.

    Pripravíme si trenú hmotu: Jung Basis Rühr a ostatné suroviny na cesto zmiešame pri pomalom chode šľahacieho stroja počas 4 minút.

    Následne vylejeme a rozotrieme na vyvaľkané cesto Mamas pie. NA povrch poukladáme odkôstkované a odkvapkané višne.

    Tvarohovú náplň dávkujeme pomocou drezírovacieho vrecúška na višne (pásy pozdĺžne).

    Dáme piecť pri 190°C cca 40 - 45 minút (v závislosti od typu pece).

    Po pečení ešte za horúca potrieme Paletta Spray Neutral. Po vychladnutí krájame na väčšie rezy a dozdobíme trvanlivým krémom a višňou. Alebo krájame na rodinné rezy a balíme do krabičiek.

Dodatočné informácie

27 rezov