Receptúry s Jung Basis Rühr - ako od mamičky
Red Velvet cake s Jung Basis Rühr

Moderný Red Velvet cake z trenej hmoty Jung Basis Rühr chutne naplnený a moderne dozdobený s tvarohovým krémom.

Hmota:

300 g   Jung Basis Rühr
100 g   Tekutá vaječná melanž
100 g   rastlinný olej
100 g   cmar/kyslá smotana
4 g   Compound Írska Káva
6 g   kakaový prášok
4 g   červená farba napr. Wilton

Krém:

250 g   čerstvý tvaroh
130 g   maslo/Zela Delikates
65 g   práškový cukor

Technologický postup

Všetky suroviny na hmotu miešame pri pomalých otáčkach za pomoci lopatky počas cca 5 minút.

Hmotu dávkujeme do okrúhlej formy o priemere 18 cm. pečieme pri 170-180°C po dobu cca 35-45 minút.

Krém: Všetky suroviny šľaháme metličkou pri najvyššej rýchlosti do hladka.

Hotový tortový korpus prekrojíme na 3 časti a potrieme tvarohovou náplňou. Povrch a boky potrieme zvyšnou tvarohovou

náplňou. Ľubovoľne dozdobíme.

Dodatočné informácie

Pre 1 tortu á 1000 g.

Red Velvet cake