Receptúry s Jung Basis Rühr - ako od mamičky
Red Velvet cake s Jung Basis Rühr

Moderný Red Velvet cake z trenej hmoty Jung Basis Rühr chutne naplnený a moderne dozdobený s tvarohovým krémom.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota:
300 g Jung Basis Rühr
100 g Tekutá vaječná melanž
100 g rastlinný olej
100 g cmar/kyslá smotana
4 g Compound Írska Káva
6 g kakaový prášok
4 g červená farba napr. Wilton
Krém:
250 g čerstvý tvaroh
130 g maslo/Zela Delikates
65 g práškový cukor

Technologický postup

    Všetky suroviny na hmotu miešame pri pomalých otáčkach za pomoci lopatky počas cca 5 minút.

    Hmotu dávkujeme do okrúhlej formy o priemere 18 cm. pečieme pri 170-180°C po dobu cca 35-45 minút.

    Krém: Všetky suroviny šľaháme metličkou pri najvyššej rýchlosti do hladka.

    Hotový tortový korpus prekrojíme na 3 časti a potrieme tvarohovou náplňou. Povrch a boky potrieme zvyšnou tvarohovou

    náplňou. Ľubovoľne dozdobíme.

Dodatočné informácie

Pre 1 tortu á 1000 g.

Red Velvet cake