Receptúry s Jung Basis Rühr - ako od mamičky Receptúry s Jung Basis Rühr - ako od mamičky

Mramorový koláč

Neskutočná chuť Ken Trufy v kombinácii so základom Jung Basis Rühr -jedinečnej trenej hmoty ako od mamičky. Koláče sú pečené vo formičkách. Jemne dozdobené napr. čerstvými malinami.

Hmota:

1410 g   Jung Basis Rühr
825 g   Tekutá vaječná melanž
705 g   rastlinný olej
60 g   Kakaový prášok

Dozdobenie:

800 g   KEN Trufa
  čerstvé maliny

Technologický postup

Všetky suroviny na hmotu miešame za pomoci lopatky pri pomalých otáčkach počas cca 4 - 5 minút. 1/3 hmoty zafarbíme kakaovým práškom.

Do formičiek dávkujeme najprv svetlú hmotu a potom tmavú hmotu a napr. vidličkou spravíme v hmote mramorový vzhľad.

Pečieme pri teplote 170-180°C počas cca 35-40 minút - v závislosti od typu pece.

Dozdobíme vyšľahanou parížskou smotanou a napr. čerstvými malinami.

Dodatočné informácie

Pre 10 formičiek o rozmeroch 170 x 35 x 110 mm.

Mramorový koláč