Receptúry s Jung Basis Rühr - ako od mamičky
Mramorový koláč

Neskutočná chuť Ken Trufy v kombinácii so základom Jung Basis Rühr -jedinečnej trenej hmoty ako od mamičky. Koláče sú pečené vo formičkách. Jemne dozdobené napr. čerstvými malinami.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota:
1410 g Jung Basis Rühr
825 g Tekutá vaječná melanž
705 g rastlinný olej
60 g Kakaový prášok
Dozdobenie:
800 g KEN Trufa
čerstvé maliny

Technologický postup

    Všetky suroviny na hmotu miešame za pomoci lopatky pri pomalých otáčkach počas cca 4 - 5 minút. 1/3 hmoty zafarbíme kakaovým práškom.

    Do formičiek dávkujeme najprv svetlú hmotu a potom tmavú hmotu a napr. vidličkou spravíme v hmote mramorový vzhľad.

    Pečieme pri teplote 170-180°C počas cca 35-40 minút - v závislosti od typu pece.

    Dozdobíme vyšľahanou parížskou smotanou a napr. čerstvými malinami.

Dodatočné informácie

Pre 10 formičiek o rozmeroch 170 x 35 x 110 mm.

Mramorový koláč