Letné ovocné rezy s Jung Basis-Rühr
Letné ovocné rezy s Jung Basis-Rühr
Svieže letné rezy s Jung Basis Rühr s jogurtovou alebo tvarohovou náplňou a čerstvým ovocím alebo Frutafill náplňou a želé s Paletta Spray Neutral.
Hmota 1 - Mamas pie plát
| 300 g | Mamas pie | |
| 85 g | Zeel. margarín Zeelback/Zela delikates | |
| 25 g | voda |
Hmota 2: Trená hmota
| 300 g | Jung Basis-Rühr | |
| 175 g | Tekutá vaječná melanž | |
| 150 g | rastlinný olej | |
| 50 g | voda |
Náplň 1:
| 100 g | Rapido | |
| 250 g | voda - studená |
Náplň 2:
| 125 g | Zeesan Jogurt | |
| 250 g | voda - vlažná | |
| 625 g | KEN Presto |
Náplň 3:
| 1000 g | čerstvé ovocie alebo Frutafill |
Dozdobenie:
| 200 g | Paletta Neutral | |
| 30 g | voda |
Technologický postup
Základ na Mamas pie plát: Mamas pie, Zela delikates/Zeelback a vodu zmiešame lopatkou na homogénne cesto.
Rozvaľkáme do plechu 60x20 cm.
Trená hmota: Jung Basis-Rühr miešame pri pomalých otáčkach s ostatnými surovinami na trenú hmotu počas cca 4 minút.
Dávkujeme na plát Mamas pie. Dáme piecť pri 190°C cca 20-25 minút. (v závislosti od typu pece).
Na krém si vyšľaháme šľahačku do jogurtovej konzistencie a pridáme ju do Zeesanu Jogurt (alebo podľa receptúry Zeesan Tvaroh) rozmiešaného s vlažnou vodou.
Prípadne došľaháme. Zároveň si pripravíme krém za studena Rapido - ktorý vsypeme do studenej vody a vymiešame do hladka. Oba krémy spojíme.
Pripravenú vanilkovo-jogurtovú náplň natrieme na korpus, dozdobíme čerstvým ovocím alebo Frutafill náplňami,
Palettu Neutral si s vodou zohrejeme na 80 °C a potom ju vlažnú nalejeme na ovocie a necháme stuhnúť.
Dodatočné informácie
pre 27 rezov
