Letné ovocné rezy s  Jung Basis-Rühr

Svieže letné rezy s Jung Basis Rühr s jogurtovou alebo tvarohovou náplňou a čerstvým ovocím alebo Frutafill náplňou a želé s Paletta Spray Neutral.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota 1 - Mamas pie plát
300 g Mamas pie
85 g Zeel. margarín Zeelback/Zela delikates
25 g voda
Hmota 2: Trená hmota
300 g Jung Basis-Rühr
175 g Tekutá vaječná melanž
150 g rastlinný olej
50 g voda
Náplň 1:
100 g Rapido
250 g voda - studená
Náplň 2:
125 g Zeesan Jogurt
250 g voda - vlažná
625 g KEN Presto
Náplň 3:
1000 g čerstvé ovocie alebo Frutafill
Dozdobenie:
200 g Paletta Neutral
30 g voda

Technologický postup

    Základ na Mamas pie plát: Mamas pie, Zela delikates/Zeelback a vodu zmiešame lopatkou na homogénne cesto.

    Rozvaľkáme do plechu 60x20 cm.

    Trená hmota: Jung Basis-Rühr miešame pri pomalých otáčkach s ostatnými surovinami na trenú hmotu počas cca 4 minút.

    Dávkujeme na plát Mamas pie. Dáme piecť pri 190°C cca 20-25 minút. (v závislosti od typu pece). 

    Na krém si vyšľaháme šľahačku do jogurtovej konzistencie a pridáme ju do Zeesanu Jogurt (alebo podľa receptúry Zeesan Tvaroh) rozmiešaného s vlažnou vodou.

    Prípadne došľaháme. Zároveň si pripravíme krém za studena Rapido - ktorý vsypeme do studenej vody a vymiešame do hladka. Oba krémy spojíme.

    Pripravenú vanilkovo-jogurtovú náplň natrieme na korpus, dozdobíme čerstvým ovocím alebo Frutafill náplňami,

    Palettu Neutral si  s vodou zohrejeme na 80 °C a potom ju vlažnú nalejeme na ovocie a necháme stuhnúť.

Dodatočné informácie

pre 27 rezov

Letné ovocné rezy