Kokosový koláč s mangom/ananásom
Kokosový koláč s mangom/ananásom
Leto je tu a prázdninová pohoda so slniečkom tiež. Čo tak si upiecť skvelý kokosový koláč napr. s mangom alebo ananásom. Skvelá letná kombinácia na osvieženie rodinných rezov/koláčika.
Receptúra
| Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
|---|---|---|---|
| Hmota: | |||
| 1270 | g | Jung Basis Rühr | |
| 800 | g | Tekutá vaječná melanž | |
| 270 | g | Kokosová náplň | |
| 530 | g | rastlinný olej | |
| 130 | g | voda | |
| Náplň: | Verzia 1 | ||
| 800 | g | Fruitful Mango | |
| Náplň: | Verzia 2 | ||
| 1000 | g | ananás - kompót | |
| Dozdobenie: | |||
| 100 | g | Paletta Spray Neutral | |
| 100 | g | strúhaný kokos |
Technologický postup
Všetky suroviny na hmotu miešame lopatkou pri pomalých otáčkach počas cca 5 minút.
Hmotu dávkujeme do formičiek. Na povrch hmoty rovnomerne v pásikoch dávkujeme Fruitful Mango alebo rovnomerne
dávkujeme odkvapkané ananásové kúsky z kompótu.
Pečieme pri 170 - 180°C počas cca 35 - 40 minút v závislosti od typu pece.
Po upečení potrieme nahriatou Paletta Spray Neutral a posypeme strúhaným kokosom.
Dodatočné informácie
Pre 10 formičiek o rozmere 170 x 35 x 110 mm.
