Receptúry s Jung Basis Rühr - ako od mamičky
Čučoriedkový koláč ako od babičky

Obľúbená kombinácia tmavej trenej hmoty z Jung Basis Rühr s chutnou vanilkovou pudingovou náplňou v podobe koláča vo formičke poteší milovníkov nezabudnuteľnej klasiky. Deti sú totiž naša radosť - a pamäť z detstva pretrvá - v tom skvie genialita človeka.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota:
1440 g Jung Basis Rühr
840 g Tekutá vaječná melanž
720 g rastlinný olej
Náplň:
800 g Frutafill čučoriedka
Dozdobenie: Verzia 1
500 g Zela Delikates
1000 g Presta Vanilla/Cream Vanilla
Dozdobenie: Verzia 2
500 g Rap Speciál - krém za studena
1000 g studená voda

Technologický postup

    Všetky suroviny na hmotu miešame pomocou lopatky pri stredných otáčkach počas cca 3 minút.

    Hmotu dávkujeme do formičiek. Na povrch hmoty rovnomerne v pruhoch nastriekame Frutafill čučoriedka.

    Pečieme pri 170 - 180°C cca 35 - 40 minút v závislosti od typu pece.

    Po upečení ľubovoľne dozdobíme - napr. pudingovým vanilkovým krémom alebo chutným vanilkovým krémom za studena Rap Speciál, šľahačkou s čerstvým ovocím a pod.

Dodatočné informácie

Pre 10 formičiek o rozmere 170 x 35 x 110 mm.

Čučoriedkový koláč ako od babičky