Špaldovo-ovsené cookies NATIVA
Špaldovo-ovsené cookies NATIVA
Chutné a chrumkavé cookies zo zmesi NATIVA Spelt&Oat (špalda&ovos) poteší milovníkov jedinečnej prirodzenej chuti po použitých surovinách.
Receptúra
| Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
|---|---|---|---|
| Hmota: | 500 | g | NATIVA Spelt&Oat (špalda&ovos) |
| 110 | g | Tekutá vaječná melanž | |
| 115 | g | Zeelandia margarín krémový | |
| 70 | g | Satina toffee |
Technologický postup
Všetky suroviny na cesto miešame v stroji lopatkou, kým sa nám nespoja v kompaktné cesto. Z cesta vážime 50 g guľôčky, ktoré ukladáme na plech s papierom na pečenie. Guľky roztláčame na cookies s priemerom 8 cm pomocou formy alebo ručne. Cookies pečieme pri 150°C približne 20 minút.
Dodatočné informácie
pre 15 ks á 40 g.
