![Silkgrain inšpirácie a receptúry Silkgrain inšpirácie a receptúry](https://www.zeelandia.sk/receptury/mr-korn-silkgrain-inspiracie-a-receptury/@@images/image-1280-5aab7b54ffdc00e3b11ec64e0b55e7f8.jpeg)
![Silkgrain inšpirácie a receptúry Silkgrain inšpirácie a receptúry](https://www.zeelandia.sk/receptury/mr-korn-silkgrain-inspiracie-a-receptury/@@images/image-768-bd712fd93e0f2f2bdc31554f539fd732.jpeg)
Pumpkin carrot bageta/pečivo
Pumpkin carrot bageta/pečivo
NOVINKA - zápara bez prídavku prídavných látok - TEKVICA - MRKVA. Prírodne stabilizovaná zápara obsahujúca tekvicové semienka, kúsky mrkvy, ovsený kvas, ľanové semienka. Ideálna pre výrobu chutného viaczrnného chleba, bagiet a plundrových výrobkov. Dávkovanie: 50-100% na hmotnosť múky. Vychutnajte si teraz skvelú viaczrnnú bagetu pripravenú v kombinácii so Zeelandia Lactorex originál.
Cesto:
100 % | Pšeničná múka T 512 | |
50 % | SILKGRAIN pumpkin carrot | |
1,8 % | Lactorex originál | |
4 % | rastlinný olej | |
4 % | čerstvé droždie | |
2,5 % | soľ | |
42 % | voda cca |
Technologický postup
Doba miesenia: 5 minút pomaly a 4 minúty rýchlo.
Teplota cesta je 28 – 29 °C. Zrenie cesta 10 - 15 minút.
Cesto rozvážime na požadovanú hmotnosť.
Tvarujeme do tvaru bagety, ukladáme na vlnité plechy a pred pečením 2x narežeme.
Kysnutie: 45 - 50 minút, 30 °C, 75 % rel. vlhkosť.
Pečenie:
I. 250 °C, s parou, zatvorený odťah, 2 minúty,
II. 230 °C, bez pary, zatvorený odťah, 10 minút,
III. 210 °C, bez pary, otvorený odťah, 2 minúty.
Celkový čas pečenia sa môže líšiť v závislosti od hmotnosti výrobkov a použitej pece.
Dodatočné informácie
Navážka na 1 ks je 144 g.
Váha po upečení á 120 g.
![Pumpkin carrot bageta/pečivo](https://www.zeelandia.sk/receptury/mr-korn-silkgrain-inspiracie-a-receptury/silkgrain-pumpkin-carrot-tekvica-mrkva/copy_of_pumpkin-carrot-kocka/@@images/image-400-0f5a0f489840c74e7f7e8fb75587bf0a.jpeg)