Receptúry Receptúry

Pavlovky so Zeesanom jogurt/tvaroh/banán

Výborná kombinácia obľúbenej pavlovky dozdobenej s ochutenou broskyňovo-marakuja smotanou. Dozdobená s čerstvým ovocím.

Bielková hmota:

65 g   Bianca
65 g   kryštálový cukor
65 g   voda teplá 60°C

Dozdobenie: náplň

25 g   Zeesan tvaroh/jogurt/banán
30 g   vlažná voda
125 g   Ken Presto
  čerstvé ovocie, bylinky a pod.

Technologický postup

Do teplej vody  vsypeme kryštálový cukor a miešame kým sa nerozpustí. Do zmesi prisypeme Biancu a hmotu šľaháme 5 minút.

Zmes striekame pomocou drezírovacieho vrecka do tvaru krúžkov na plech s papierom na pečenie.Sušíme pri teplote 90°C cca 2hodiny.

Ken Presto vyšľaháme do jogurtovej konzistencie a už len ručne primiešame Zeesan ľubovoľnej chuti - jogurt, tvaroh, banán zmiešaný s vodou. (pozor - každý Zeesan môže mať inú receptúru na použitie).

Náplňou plníme snehové pavlovky a dozdobíme čerstvým ovocím, prípadne čerstvými bylinkami.

Dodatočné informácie

Pre 8 ks.

Pavlovky so Zeesanom s príchuťou Broskyňa-Marakuja