Receptúry Receptúry

Pavlova torta s malinami

Obľúbená Pavlova torta v malinovej verzii s Fruitful Malina a čerstvými malinami. Vyrobená zo zmesi Bianca.

Bielková hmota:

90 g   Bianca
90 g   kryštálový cukor
90 g   voda horúca

Náplň 1:

300 g   Ken Lactea 35% nesladená

Náplň 2:

250 g   Fruitful Malina
100 g   čerstvé maliny

Dozdobenie:

100 g   čerstvé maliny

Technologický postup

V kotlíku od mixéra si vymiešame horúcu vodu s kryštálovým cukrom, až kým sa cukor nerozpustí.

Prisypeme Biancu a zmes šľaháme najprv pri nižších otáčkach 2 minúty, potom pri vyšších otáčkach 5 minút.

Zmes si rozdelíme na tri rovnaké časti, ktoré rozotierame pomocou tortovej obruče na papier na pečenie a sušíme v peci pri 90°C počas 2hodín.

Po vychladení pláty plníme vyšľahanou Ken Lactea s Fruitful Malina a čerstvými malinami.

Na povrch dáme tiež ozdobne čerstvé maliny, prípadne lyofilizované a napríklad ružové čokoládové guličky.

Dodatočné informácie

Pre 10 ks.

Pavlova torta s malinami