Receptúry
Mangové špice

Zákazníkmi žiadané biele špice s krémovou náplňou z Topmixu, naplnené skvelou ovocnou variáciou s Fruitful Mango. Poliate polevou zo Satina biela a smotany. Krásne dozdobené so sušenými kvietkami.

Cesto:

55 g   Bufler Komplet
25 g   voda

Na buflerky:

25 g   Satina biela

Krém:

165 g   Topmix
205 g   Zela Delikates
70 g   voda
20 g   Flavour Aróma

Náplň:

50 g   Fruitful Mango

Dozdobenie:

290 g   Satina biela
125 g   Ken Lactea 35% nesladená

Technologický postup

Bufler komplet s vodou šľaháme 5min.pri najvyšších otáčkach.

Pomocou drezírovacieho vrecka striekame piškóty na plech vyložený papierom na pečenie.

Pečieme pri teplote 175°C počas 10 minút.

Po vychladení ich natrieme roztopenou Satinou bielou.

Náplň 1: Všetky suroviny šľaháme pri najvyššom chode stroja počas 7minút.

Pomocou špeciálneho nadstavca na špice a cukrárskeho vrecka striekame krém na piškóty. Necháme dokonale vychladiť. Naplníme s Fruitfull Mango a špice uzatvoríme zvyšným krémom. Opäť necháme dokonale stuhnúť.

Poleva - ganache: Vo vodnom kúpeli si roztopíme Satinu bielu s Ken Lacteou a dobre premiešame. Polievame ňou špice, ktoré môžeme dozdobiť sušenými kvietkami.

Dodatočné informácie

Pre 10 ks.

Mangové špice