Receptúry Receptúry

Éclairs s mangom

Jedinečné éclairs s vanilkovo-mangovou náplňou a bohatými kúskami Fruitful Mango ideálne nielen na leto. Jemne dozdobené s karamelovou polevou a kúskami Fruitful Mango a čokoládovou dekoráciou.

Pálená hmota:

125 g   Brand 100
190 g   voda

Náplň 1:

100 g   Ken Lactea 35% nesladená
50 g   Cream Vanilla
35 g   Fruitful Mango

Náplň 2:

120 g   Fruitful Mango

Poleva:

80 g   Satina toffee
50 g   Ken Presto

Dozdobenie:

35 g   Fruitful Mango
15 g   Scaldis White

Technologický postup

Suroviny na korpus miešame v šľahači lopatkou (nešľaháme) najprv na nižších otáčkach 2.min.a potom na vyšších otáčkach 5min.

Cesto striekame pomocou drezírovacieho vrecka na plech s papierom na pečenie. Pečieme pri teplote 200°C cca 20min.

Vyšľaháme si Ken Lactea, do ktorej už len ručne primiešame Cream Vanilla. Týmto krémom plníme vychladené prekrojené korpusy, pričom na spodnú časť najprv navrstvíme vrstvu Fruitful Mango.

Povrch éclairs namáčame do karamelovej ganache, ktorú si pripravíme roztopením Satina Toffee s Ken Presto šľahačkou.

Po stuhnutí polevy prikrývame éclairs a dozdobíme povrch zvyšným krémom a Fruitful Mango v kombinácii s ručne robenými ozdôbkami zo Scaldis White.

Dodatočné informácie

Pre 6 ks.

Éclairs s mangom