Receptúry Receptúry

V-GO! ovocná torta s čokoládou

Aj torty a zákusky vhodné pre vegánov a vegetariánov môžu skvele chutiť. Presvedčí Vás o tom naša receptúra na ovocnú tortu s čokoládou Arabesque. Spája sa v nej kombinácia V-GO! cukrárskej zmesi na nerozoznanie od klasickej verzie a náplň zo skvelej ovocnej náplne. Vychutnajte si Frutafill lesné ovocie v spojení s V-GO! Rosette nesladenou na šľahanie. Rosette ideálne doplní a nechá vyniknúť chuť ovocia. V-GO! Rosette je ideálna aj pre prípravu ganáže s čokoládou Arabesque Noir 58%.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota: 750 g V-GO! Vegan Cake
375 g voda
175 g VEGAN margarín
85 g kakaový prášok (cukrársky/Arabesque)
250 g práškový cukor
Náplň 1: 200 g Frutafill lesné ovocie (rozmixované)
Náplň 2: 115 g V-GO! Zeesan Neutral
95 g voda
225 g Frutafill lesné ovocie (rozmixované)
450 g V-GO! Rosette nesladená
Dozdobenie: 125 g Arabesque Noir 58%
150 g V-GO! Rosette nesladená

Technologický postup

Všetky suroviny na korpus miešame v mixéri lopatkou 5 min. Zmes rozotrieme na plech s papierom na pečenie o rozmeroch 60 x 40 cm. Pečieme pri teplote 185 °C 25 min.
Tyčovým mixérom si rozmixujeme Frutafill lesné ovocie. Z vychladeného plátu vykrojíme 6x kruh o priemere 19 cm. 4x kruh natrieme s Frutafill lesným ovocím.
V-GO! Rosette šľaháme v mixéri spolu s Frutafiil lesné ovocie. Prilejeme V-GO! Zeesan Neutral zmiešaný s vodou a došľaháme do požadovanej konzistencie.
Skladanie torty: Korpus natretý s Frutafil lesným ovocím potrieme ovocnou náplňou 2.

Prikryjeme ďalším korpusom natretým s Frutafilom lesné ovocie. Natrieme ďalšou časťou ovocnej náplne. Prikryjeme tretím korpusom. Tortu obtrieme dookola ovocným krémom.


Necháme stuhnúť a polievame (stekance) domácou ganache vyrobenou z roztopenej Arabesque Noir 58% zmiešanej spolu s V-GO! Rosette.
Môžeme dozdobiť ľubovoľným čerstvým bobuľovitým ovocím.

Dodatočné informácie

pre 2 torty á 1 250 g

V-GO! ovocná torta s čokoládou