Receptúry Receptúry

Pistáciové kocky

Prekvapivo jemné a bez tukovej náplne. Lahodne smotanové vďaka náplni z Panna Cotta -smotanového vanilkového krému v kombinácii so smotanou na šľahanie a ochucujúcou pistáciovou pastou. Chutne doplnené o čokoládovú chuť vďaka zrkadlovej poleve.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota: 300 g Piškóta 100 tmavá
40 g voda
50 g rastlinný olej
230 g Tekutá vaječná melanž
Náplň 1: 500 g Panna Cotta
100 g Gamaro Schlagcreme
100 g Compound Pistache
50 g Zeesan Neutral
Náplň 2: 80 g Ken Presto
Dozdobenie: 150 g Paletta Miroir Choco

Technologický postup

Všetky suroviny na korpus šľaháme v mixéri pri najvyššej rýchlosti 5 minút. Zmes rozotrieme na 2 plechy (60x40 cm) pokryté papierom na pečenie. Pečieme pri teplote 180 °C 6 minút.

Po vychladení prekrojíme každý plát na polovicu. To znamená, že budeme mať 4 ks plátov o rozmere 30x20 cm. Všetky suroviny na náplň šľaháme v mixéri pri najvyššej rýchlosti. Krém si rozdelíme na 3x. Rozotierame ho pomedzi pláty.

Na povrch vyšľaháme Ken Presto a s ním potrieme aj povrch. Koláč necháme v chlade zatuhnúť. Po stuhnutí potrieme povrch s Paletta Miroir Choco. Dozdobíme drvenými pistáciami.

Dodatočné informácie

pre 48 ks á 25 g

Pistáciové kocky