 
             
          Pistáciové kocky
Pistáciové kocky
Prekvapivo jemné a bez tukovej náplne. Lahodne smotanové vďaka náplni z Panna Cotta -smotanového vanilkového krému v kombinácii so smotanou na šľahanie a ochucujúcou pistáciovou pastou. Chutne doplnené o čokoládovú chuť vďaka zrkadlovej poleve.
Receptúra
| Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt | 
|---|---|---|---|
| Hmota: | 300 | g | Piškóta 100 tmavá | 
| 40 | g | voda | |
| 50 | g | rastlinný olej | |
| 230 | g | Tekutá vaječná melanž | |
| Náplň 1: | 500 | g | Panna Cotta | 
| 100 | g | Gamaro Schlagcreme | |
| 100 | g | Compound Pistache | |
| 50 | g | Zeesan Neutral | |
| Náplň 2: | 80 | g | Ken Presto | 
| Dozdobenie: | 150 | g | Paletta Miroir Choco | 
Technologický postup
Všetky suroviny na korpus šľaháme v mixéri pri najvyššej rýchlosti 5 minút. Zmes rozotrieme na 2 plechy (60x40 cm) pokryté papierom na pečenie. Pečieme pri teplote 180 °C 6 minút.
Po vychladení prekrojíme každý plát na polovicu. To znamená, že budeme mať 4 ks plátov o rozmere 30x20 cm. Všetky suroviny na náplň šľaháme v mixéri pri najvyššej rýchlosti. Krém si rozdelíme na 3x. Rozotierame ho pomedzi pláty.
Na povrch vyšľaháme Ken Presto a s ním potrieme aj povrch. Koláč necháme v chlade zatuhnúť. Po stuhnutí potrieme povrch s Paletta Miroir Choco. Dozdobíme drvenými pistáciami.
Dodatočné informácie
pre 48 ks á 25 g
 
                