Receptúry Receptúry

Parížske srdiečka

Krehké, sladké a krémové srdiečka, ktoré sa rozplývajú na jazyku a potešia nielen novomanželov. Ideálne ako na candy bar, tak aj do krabičiek s výslužkou.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota: 50 g Bianca
50 g teplá voda
50 g kryštálový cukor
Náplň: 125 g Bolero Instant
55 g voda
160 g Zela Delikates
100 g Presta Vanilla
Dozdobenie: 140 g Satina tmavá
15 g rastlinný olej

Technologický postup

Teplú vodu miešame s kryštálovým cukrom, kým sa nám cukor nerozpustí. Prisypeme Biancu a zmes šľaháme v mixéri pri najvyšších otáčkach 5 minút. Zmes striekame pomocou drezírovacieho vrecka na papier na pečenie do tvaru srdiečok. Srdiečka sušíme v peci pri teplote 90 °C približne 90 minút v závislosti od typu pece.

Zela Delikates si vyšľaháme do penista. V miske si zmiešame Bolero Instant s vodou. Zela Delikates šľaháme na nižších otáčkach, pričom do náplne pridávame postupne Bolero Instant zmiešané s vodou. Dozeráme, aby sa všetko dobre spojilo a postupne pridávame aj Presta Vanilla. Všetko šľaháme ďalej, kým sa nám všetky suroviny dokonale nespoja.

Krém nanášame na vychladené srdiečka pomocou drezírovacieho vrecka a necháme zatuhnúť v chlade. Povrch namáčame do roztopenej Satiny tmavej zmiešanej s olejom. Vhodne dozdobíme.

Dodatočné informácie

pre 26 ks á 20 g

Parížske srdiečka