Parížske srdiečka
Parížske srdiečka
Krehké, sladké a krémové srdiečka, ktoré sa rozplývajú na jazyku a potešia nielen novomanželov. Ideálne ako na candy bar, tak aj do krabičiek s výslužkou.
Receptúra
| Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
|---|---|---|---|
| Hmota: | 50 | g | Bianca |
| 50 | g | teplá voda | |
| 50 | g | kryštálový cukor | |
| Náplň: | 125 | g | Bolero Instant |
| 55 | g | voda | |
| 160 | g | Zela Delikates | |
| 100 | g | Presta Vanilla | |
| Dozdobenie: | 140 | g | Satina tmavá |
| 15 | g | rastlinný olej |
Technologický postup
Teplú vodu miešame s kryštálovým cukrom, kým sa nám cukor nerozpustí. Prisypeme Biancu a zmes šľaháme v mixéri pri najvyšších otáčkach 5 minút. Zmes striekame pomocou drezírovacieho vrecka na papier na pečenie do tvaru srdiečok. Srdiečka sušíme v peci pri teplote 90 °C približne 90 minút v závislosti od typu pece.
Zela Delikates si vyšľaháme do penista. V miske si zmiešame Bolero Instant s vodou. Zela Delikates šľaháme na nižších otáčkach, pričom do náplne pridávame postupne Bolero Instant zmiešané s vodou. Dozeráme, aby sa všetko dobre spojilo a postupne pridávame aj Presta Vanilla. Všetko šľaháme ďalej, kým sa nám všetky suroviny dokonale nespoja.
Krém nanášame na vychladené srdiečka pomocou drezírovacieho vrecka a necháme zatuhnúť v chlade. Povrch namáčame do roztopenej Satiny tmavej zmiešanej s olejom. Vhodne dozdobíme.
Dodatočné informácie
pre 26 ks á 20 g
