Receptúry Receptúry

Mini tartaletky MANGO s pohánkou

Chutné mini tartaletky, za ktorými sa len tak zapráši na svadobnom candy bare. Korpus je z bezlepkovej zmesi Delicake v spojení s pohánkovou múkou krehký a chuťovo výborný. Svieža jogurtovo-šľahačková náplň v tartaletke osvieži každého svadobného hosťa a kvalitná Fruitful Mango náplň dodá tartaletke nádych exotiky.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota: 100 g Zero Problem DELICAKE GF
40 g krémový margarín Zeelandia
20 g voda
30 g Tekutá vaječná melanž
75 g hladká pohánková múka
Náplň 1: 90 g Jogurtová náplň
90 g Ken Presto
Náplň 2: 360 g Fruitful Mango

Technologický postup

Všetky suroviny na korpus miešame v stroji lopatkou, kým sa nám nevytvorí kompaktné cesto. Cesto rozdelíme na 18 rovnakých kusov.

Každý kus rovnomerne vtláčame a rozmiestňujeme do kovových foriem na tartaletky vystriekaných s Carlex sprejom.

Pečieme pri teplote 160 °C približne 15 minút v závislosti od typu pece. Jogurtovú náplň šľaháme v mixéri s Ken Lactea.

Pomocou drezírovacieho vrecka si túto náplň nadávkujeme do každého vychladeného košíčka.

Povrch zahladíme. Necháme zatuhnúť. Nakoniec navrstvíme Fruitful Mango a vhodne tartaletku dozdobíme.

Dodatočné informácie

pre 18 ks tartaletiek á 40 g

Mini tartaletky MANGO s pohánkou