Mini nanuky s mangom
Mini nanuky s mangom
Stále obľúbené nanuky v mini podobe potešia nielen deti počas svadobnej hostiny. Každý si rád vychutná skvelý bezlepkový korpus z našej zmesi Zero Problem Nuvola v kombinácii s kvalitnou smotanou a chutným exotickým mangom. Chutná čokoládová poleva na povrchu nanukov jemne dozdobená so srdiečkami, perličkami nastolí na každom candy bare slávnostný dojem.
Receptúra
| Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
|---|---|---|---|
| Hmota: | 185 | g | ZERO PROBLEM NUVOLA |
| 40 | g | voda | |
| 150 | g | Tekutá vaječná melanž | |
| Náplň 1: | 200 | g | Ken Lactea 35% nesladená |
| Náplň 2: | 200 | g | Fruitful Mango (rozmixované) |
| Dozdobenie: | 270 | g | Zela cukr. poleva biela |
| 30 | g | rastlinný olej |
Technologický postup
Všetky suroviny na korpus šľaháme v mixéri pri najvyšších otáčkach 5 minút. Zmes rozotrieme na plech pokrytý s papierom na pečenie. Plát pečieme pri teplote 180 °C približne 10-12 minút.
Vyšľaháme Ken Lactea. Fruitful Mango si rozmixujeme tyčovým mixérom. Vychladený plát si rozdrobíme, zmiešame s vyšľahanou Ken Lactea a rozmixovaným Fruitful Mango.
Cesto vtláčame do silikónových foriem na nanuky. Vpichneme do foriem nanukové paličky.
Nanuky necháme zamraziť. Ešte zamrazené vyberáme z foriem a namáčame v roztopenej Zela cukr. poleve bielej zmiešanej s olejom. Ak je to potrebné, namočíme nanuky aj niekoľkokrát do polevy, kým nie sú pekne pokryté. Povrch vhodne dozdobíme.
Dodatočné informácie
pre 14 ks á 60 g
