Receptúry Receptúry

Mini nanuky s mangom

Stále obľúbené nanuky v mini podobe potešia nielen deti počas svadobnej hostiny. Každý si rád vychutná skvelý bezlepkový korpus z našej zmesi Zero Problem Nuvola v kombinácii s kvalitnou smotanou a chutným exotickým mangom. Chutná čokoládová poleva na povrchu nanukov jemne dozdobená so srdiečkami, perličkami nastolí na každom candy bare slávnostný dojem.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota: 185 g ZERO PROBLEM NUVOLA
40 g voda
150 g Tekutá vaječná melanž
Náplň 1: 200 g Ken Lactea 35% nesladená
Náplň 2: 200 g Fruitful Mango (rozmixované)
Dozdobenie: 270 g Zela cukr. poleva biela
30 g rastlinný olej

Technologický postup

Všetky suroviny na korpus šľaháme v mixéri pri najvyšších otáčkach 5 minút. Zmes rozotrieme na plech pokrytý s papierom na pečenie. Plát pečieme pri teplote 180 °C približne 10-12 minút.

Vyšľaháme Ken Lactea. Fruitful Mango si rozmixujeme tyčovým mixérom. Vychladený plát si rozdrobíme, zmiešame s vyšľahanou Ken Lactea a rozmixovaným Fruitful Mango.

Cesto vtláčame do silikónových foriem na nanuky. Vpichneme do foriem nanukové paličky.

Nanuky necháme zamraziť. Ešte zamrazené vyberáme z foriem a namáčame v roztopenej Zela cukr. poleve bielej zmiešanej s olejom. Ak je to potrebné, namočíme nanuky aj niekoľkokrát do polevy, kým nie sú pekne pokryté. Povrch vhodne dozdobíme.

Dodatočné informácie

pre 14 ks á 60 g

Mini nanuky s mangom