Mini jahodové muffiny s levanduľou
Mini jahodové muffiny s levanduľou
Aj Vaši zákazníci túžia po aspoň trochu zdravších a menej sladkých zákuskoch na svadbu? V poslednej dobe sa čoraz viac do výberu svadobných koláčikov dostávajú bezlepkové, bezlaktózové a suroviny s menším obsahom cukru. V základe NATIVA Spelt&Oat je nižší obsah cukru a zároveň zaujímavý obsah špaldovej a ovsenej múky. Napriek tomu zákusky a muffiny z tejto zmesi budú chutné a jemné. Stačí vyskúšať naše nové receptúry.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Hmota: | 300 | g | NATIVA Spelt&Oat (špalda&ovos) |
105 | g | rastlinný olej | |
45 | g | voda | |
150 | g | Tekutá vaječná melanž | |
Náplň: | 500 | g | Panna Cotta |
100 | g | Gamaro Schlagcreme | |
50 | g | Zeesan Neutral | |
100 | g | Jahodový gél | |
Dozdobenie: | 5 | g | lyofilizované jahody |
2 | g | kvet levandule |
Technologický postup
Všetky suroviny na korpus miešame v mixéri s lopatkou 5 minút. Zmes dávkujeme do mini muffinových košíčkov.
Pečieme ich pri teplote 180 °C približne 20 minút v závislosti od typu pece.
Všetky suroviny na náplň šľaháme v mixéri pri najvyšších otáčkach. Náplň striekame pomocou drezírovacieho vrecka s ozdobnou špičkou na vychladené muffiny.
Necháme v chlade stuhnúť. Po stuhnutí dozdobíme lyofilizovaným ovocím a sušenými kvetmi levandule.
Dodatočné informácie
pre 31 ks á 45 g.