Receptúry Receptúry

Mini jahodové muffiny s levanduľou

Aj Vaši zákazníci túžia po aspoň trochu zdravších a menej sladkých zákuskoch na svadbu? V poslednej dobe sa čoraz viac do výberu svadobných koláčikov dostávajú bezlepkové, bezlaktózové a suroviny s menším obsahom cukru. V základe NATIVA Spelt&Oat je nižší obsah cukru a zároveň zaujímavý obsah špaldovej a ovsenej múky. Napriek tomu zákusky a muffiny z tejto zmesi budú chutné a jemné. Stačí vyskúšať naše nové receptúry.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota: 300 g NATIVA Spelt&Oat (špalda&ovos)
105 g rastlinný olej
45 g voda
150 g Tekutá vaječná melanž
Náplň: 500 g Panna Cotta
100 g Gamaro Schlagcreme
50 g Zeesan Neutral
100 g Jahodový gél
Dozdobenie: 5 g lyofilizované jahody
2 g kvet levandule

Technologický postup

Všetky suroviny na korpus miešame v mixéri s lopatkou 5 minút. Zmes dávkujeme do mini muffinových košíčkov.
Pečieme ich pri teplote 180 °C približne 20 minút v závislosti od typu pece.

Všetky suroviny na náplň šľaháme v mixéri pri najvyšších otáčkach. Náplň striekame pomocou drezírovacieho vrecka s ozdobnou špičkou na vychladené muffiny.
Necháme v chlade stuhnúť. Po stuhnutí dozdobíme lyofilizovaným ovocím a sušenými kvetmi levandule.

Dodatočné informácie

pre 31 ks á 45 g.

Mini  jahodové muffiny s levanduľou