Mini ČUČORIEDKOVÉ tartaletky s pohánkou
Mini ČUČORIEDKOVÉ tartaletky s pohánkou
Chutné mini tartaletky, za ktorými sa len tak zapráši na svadobnom candy bare. Korpus je z bezlepkovej zmesi Delicake v spojení s pohánkovou múkou krehký a chuťovo výborný. Svieža jogurtovo-šľahačková náplň v tartaletke osvieži každého svadobného hosťa a kvalitná Fruitful čučoriedková náplň dodá tartaletke skvelú chuť a pekný lesk.
Receptúra
| Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
|---|---|---|---|
| Hmota: | 100 | g | Zero Problem DELICAKE GF |
| 40 | g | krémový margarín Zeelandia | |
| 20 | g | voda | |
| 30 | g | Tekutá vaječná melanž | |
| 75 | g | hladká pohánková múka | |
| Náplň 1: | 90 | g | Jogurtová náplň |
| 90 | g | Ken Lactea 35% nesladená | |
| Náplň 2: | 270 | g | Fruitful Čučoriedka |
| Dozdobenie: | 125 | g | čerstvé čučoriedky |
Technologický postup
Všetky suroviny na korpus miešame v stroji lopatkou, kým sa nám nevytvorí kompaktné cesto. Cesto rozdelíme na 18 rovnakých kusov.
Každý kus rovnomerne vtláčame a rozmiestňujeme do kovových foriem na tartaletky vystriekaných s Carlex sprejom.
Pečieme pri teplote 160 °C približne 15 minút v závislosti od typu pece. Jogurtovú náplň šľaháme v mixéri s Ken Lactea.
Pomocou drezírovacieho vrecka si túto náplň nadávkujeme do každého vychladeného košíčka. Povrch zahladíme.
Necháme zatuhnúť. Nakoniec navrstvíme Fruitful Čučoriedka a vhodne dozdobíme čerstvými čučoriedkami.
Dodatočné informácie
pre 18 ks á 40 g
