Cheesecake tortičky ananás+pomaranč
Cheesecake tortičky ananás+pomaranč
Kúsok blaha, ktorý ľahko chytíte do ruky a ešte ľahšie zjete počas svadobnej noci pri candy bare. Svieže cheesecake tortičky - s tvarohovou náplňou sú výborne zladené s ovocným povrchom - novinkou v našej ponuke Frutafill Ananás+Pomaranč.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Hmota: | 100 | g | NATIVA Spelt&Oat (špalda&ovos) |
35 | g | rastlinný olej | |
15 | g | voda | |
50 | g | Tekutá vaječná melanž | |
Náplň 1: | 160 | g | Ken Lactea 35% nesladená |
45 | g | Zeesan Neutral | |
230 | g | Tvarohová náplň Štandard | |
Náplň 2: | 380 | g | Frutafill Ananás+Pomaranč |
Technologický postup
Všetky suroviny na korpus miešame v mixéri lopatkou 5 minút. Zmes rozotrieme na plech s papierom na pečenie a pečieme pri teplote 200 °C približne 8 minút v závislosti od typu pece.
Z vychladeného plátu vykrajujeme "spodky" na cheesecake. Vkladáme ich do foriem vystlaných separčnou fóliou.
Všetky suroviny na náplň si zmiešame, kým sa nám nespoja v mixéri lopatkou. Náplň striekame pomocou drezírovacieho vrecka na plát, ktorý je už vo forme. Zahladíme povrch a necháme v chlade zatuhnúť.
Na povrch dávkujeme Frutafill Ananás+Pomaranč a dozdobíme napr. sušenými kvetmi.
Dodatočné informácie
pre 26 ks á 30 g