Receptúry Receptúry

Cheesecake tortičky ananás+pomaranč

Kúsok blaha, ktorý ľahko chytíte do ruky a ešte ľahšie zjete počas svadobnej noci pri candy bare. Svieže cheesecake tortičky - s tvarohovou náplňou sú výborne zladené s ovocným povrchom - novinkou v našej ponuke Frutafill Ananás+Pomaranč.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota: 100 g NATIVA Spelt&Oat (špalda&ovos)
35 g rastlinný olej
15 g voda
50 g Tekutá vaječná melanž
Náplň 1: 160 g Ken Lactea 35% nesladená
45 g Zeesan Neutral
230 g Tvarohová náplň Štandard
Náplň 2: 380 g Frutafill Ananás+Pomaranč

Technologický postup

Všetky suroviny na korpus miešame v mixéri lopatkou 5 minút. Zmes rozotrieme na plech s papierom na pečenie a pečieme pri teplote 200 °C približne 8 minút v závislosti od typu pece.

Z vychladeného plátu vykrajujeme "spodky" na cheesecake. Vkladáme ich do foriem vystlaných separčnou fóliou.

Všetky suroviny na náplň si zmiešame, kým sa nám nespoja v mixéri lopatkou. Náplň striekame pomocou drezírovacieho vrecka na plát, ktorý je už vo forme. Zahladíme povrch a necháme v chlade zatuhnúť.

Na povrch dávkujeme Frutafill Ananás+Pomaranč a dozdobíme napr. sušenými kvetmi.

Dodatočné informácie

pre 26 ks á 30 g

Cheesecake tortičky pomaranč+ananás