Receptúry Receptúry

Cake Pops s kiwi

Cake Pops sa určite zjedia v candy bare medzi prvými. Vyskúšajte našu receptúru. Chutné cesto vo vnútri - z bezlepkovej zmesi pre výrobu piškótovej hmoty chutne doplnené o chuť kiwi a kvalitnú smotanu. Na povrchu nesmie chýbať pekná čokoládová poleva. Ideálne Cake Pops dozdobíte mašličkou alebo použite pekné farebné paličky.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota: 185 g Zero Problem NUVOLA GF
40 g voda
150 g Tekutá vaječná melanž
Náplň 1: 200 g Ken Lactea 35% nesladená
Náplň 2: 200 g Kiwi gél
Dozdobenie: 330 g Zela cukr. poleva biela
35 g rastlinný olej

Technologický postup

Všetky suroviny na korpus šľaháme v mixéri pri najvyšších otáčkach 5 minút. Zmes rozotrieme na plech pokrytý s papierom na pečenie. Plát pečieme pri teplote 180 °C približne 10-12 minút. Vyšľaháme Ken Lactea.

Vychladený plát si rozdrobíme, zmiešame s vyšľahanou Ken Lactea a kiwi gélom. Z cesta vytvarujeme guľôčky, do ktorých vpichujeme paličky smerom hore. Cake Pops necháme zamraziť.

Ešte zamrazené namáčame v roztopenej Zela cukr. poleve bielej zmiešanej s olejom. Ak je to potrebné, namočíme Cake Pops aj niekoľkokrát do polevy, kým nie sú pekne pokryté. Povrch vhodne dozdobíme. Paličku obviažeme stužkou.

Dodatočné informácie

pre 22 ks á 25 g

Cake Pops s kiwi