Receptúry Receptúry

Brownies kocky 

Výborné bezlepkové brownies zo zmesi Zero Problem Delicake. V receptúre sme použili pravú belgickú čokoládu Arabesque. Povrch je jemne dozdobený so zrkadlovou polevou Paletta Miroir Choco.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota: 1 000 g Zero Problem DELICAKE GF
100 g kakaový prášok Arabesque
750 g Tekutá vaječná melanž
750 g Zela Delikates
750 g Arabesque Noir 58%
2 g soľ
500 g práškový cukor
Náplň: 570 g Paletta Miroir Choco
Dozdobenie: 10 g trojfarebné mini guľôčky

Technologický postup

Rozpustíme si čokoládu, Zelu Delikates, kakao, soľ a práškový cukor vo vodnom kúpeli. Dobre premiešame. Prilejeme vaječnú melanž a dobre premiešame. Nakoniec primiešame zmes Delicake. Hmotu dobre premiešame.

Čokoládovú zmes vylejeme na plech pokrytý papierom na pečenie s obručou, ktorú sme si vystriekali s Carlex sprejom, o rozmere 60x40 cm. Pečieme pri teplote 170 °C približne 25 - 30 minút v závislosti od typu pece.

Po vychladení uložíme celý koláč do chladničky najlepšie z večera do rána. Na druhý deň ráno ho potrieme na povrchu s Paletta Miroir Choco. Krájame a dozdobíme
malinkými trojfarebnými guličkami.

Dodatočné informácie

pre 77 ks á 50 g

Brownies kocky