Brownies kocky
Brownies kocky
Výborné bezlepkové brownies zo zmesi Zero Problem Delicake. V receptúre sme použili pravú belgickú čokoládu Arabesque. Povrch je jemne dozdobený so zrkadlovou polevou Paletta Miroir Choco.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Hmota: | 1 000 | g | Zero Problem DELICAKE GF |
100 | g | kakaový prášok Arabesque | |
750 | g | Tekutá vaječná melanž | |
750 | g | Zela Delikates | |
750 | g | Arabesque Noir 58% | |
2 | g | soľ | |
500 | g | práškový cukor | |
Náplň: | 570 | g | Paletta Miroir Choco |
Dozdobenie: | 10 | g | trojfarebné mini guľôčky |
Technologický postup
Rozpustíme si čokoládu, Zelu Delikates, kakao, soľ a práškový cukor vo vodnom kúpeli. Dobre premiešame. Prilejeme vaječnú melanž a dobre premiešame. Nakoniec primiešame zmes Delicake. Hmotu dobre premiešame.
Čokoládovú zmes vylejeme na plech pokrytý papierom na pečenie s obručou, ktorú sme si vystriekali s Carlex sprejom, o rozmere 60x40 cm. Pečieme pri teplote 170 °C približne 25 - 30 minút v závislosti od typu pece.
Po vychladení uložíme celý koláč do chladničky najlepšie z večera do rána. Na druhý deň ráno ho potrieme na povrchu s Paletta Miroir Choco. Krájame a dozdobíme
malinkými trojfarebnými guličkami.
Dodatočné informácie
pre 77 ks á 50 g