Receptúry Receptúry

Pečené donuty čokoládové

Kto by ich nemiloval? Pečené donuty zo Zeelandia zmesí. Omnoho chutnejšie než klasické vyprážané, vďaka použitým treným hmotám. V katalógu Vám prinášame hneď 3 základné obľúbené receptúry.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota: 470 g Cesto Čokoládové
245 g Tekutá vaječná melanž
245 g rastlinný olej
Dozdobenie: 430 g Arabesque Blanc 29%
50 g rastlinný olej
čok. ozdoby, sušené kvety, cukrové dekorácie podľa typu oslavy

Technologický postup

Suroviny na korpus miešame lopatkou do spojenia hmoty. Formu na donuty vystriekame s Carlex spray a dávkujeme cesto.

Pečieme pri 150 °C cca 18 minút. Vychladené donuty polejeme roztopenou Arabesque zmiešanou s olejom.

Dozdobíme podľa príležitosti.

Dodatočné informácie

pre 24 ks á 55 g.

Pečené donuty čokoládové