Receptúry Receptúry

NATIVA cookies

Pomôžte svojim zákazníkom žiť zdravšie. V spoločnosti Zeelandia neustále hľadáme nové príležitosti a nové ingrediencie pre zlepšenie produktov, procesov a prispôsobenie spotrebiteľským trendom. S našim radom výrobkov „Nativa“ vám ponúkame čistý základ pre dosiahnutie jedinečnej chute cukrárskych výrobkov. Produkty Nativa: sú menej sladké, obsahujú minimum prídavných látok, väčšina z nich neobsahuje palmový tuk, obsahujú celozrnné múky alebo múky bez lepku a za prídavku ovocia, kvalitnej čokolády, orechov a pod. z nich pripravíte zaujímavé a stále veľmi chutné výrobky s menším podielom sacharidov. Tak neváhajte a vyskúšajte!

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota: 865 g NATIVA Spelt&Oat (špalda&ovos)
435 g Zeelandia pekársky margarín
85 g pšeničná múka T 512
65 g voda
Náplň: 150 g Čokoládová dekorácia

Technologický postup

Suroviny na korpus miešame lopatkou do spojenia hmoty. Pridáme čokoládovú dekoráciu a dôkladne rozmiešame.

Kopčekujeme zmrzlinovou naberačkou (40 mm) na plech vystlaný papierom na pečenie dostatočne ďaleko od seba.

Pečieme na 160 °C cca 16 minút.

Dodatočné informácie

pre  20 ks á 80 g.

NATIVA cookies