Bolero rezy 30 x 40 cm
Bolero rezy 30 x 40 cm
Kvalitné cukrárske špice trochu inak? Prinášame Vám inšpiráciu ako preniesť chuť špicov do slávnostnej podoby v Bolero rezoch. Všetky kvalitné ingrediencie nájdete v tejto skvelej kombinácii. Biskuit Instant piškótovú hmotu ako základ rezov, Bolero Instant ako chutnú kakaovú náplň a skvelú Brandy vrstvu náplne z pudingovo-smotanového krému. Rezy sú slávnostne dozdobené ganážou z pravej Arabesque tmavej čokolády a smotany.
Receptúra
| Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
|---|---|---|---|
| Hmota: | 180 | g | Biskuit Instant |
| 135 | g | Tekutá vaječná melanž | |
| 20 | g | voda | |
| Náplň 1: | 750 | g | Bolero Instant |
| 340 | g | voda | |
| 940 | g | Zeelandia krémový margarín | |
| Náplň 2: | 1000 | g | Presta Brandy |
| 500 | g | Ken Presto | |
| Dozdobenie: ganáž | 150 | g | Arabesque Noir 58% |
| 150 | g | Ken Presto |
Technologický postup
Suroviny na korpus šľaháme 6 minút pri najvyšších otáčkach, pečieme cca 15 minút pri 170 °C.
Náplň 1: Bolero instant spojíme s vodou do hmoty, necháme odstáť 15 minút, pridáme margarín a pomocou lopatky vymiešame do krému tak, aby sa hmoty dobre spojili.
Náplň 2: Presta Brandy šľaháme s tekutým Ken Prestom do peny.
Na vychladený korpus natrieme kakaovú hmotu, následne svetlú Brandy hmotu a uhladíme.
Do horúceho Ken Presto pridáme Arabesque čokoládu a miešame pokiaľ sa nerozpustí. Mierne vychladenú nalejeme na povrch.
Dodatočné informácie
pre 1 ks o rozmere 30x40 cm á 3 400 g.
