Sacherka torta Ø 24 cm
Sacherka torta Ø 24 cm
Jedinečná Sacherka zmes od Zeelandie s kúskami čokolády a perfektnou štruktúrou ideálna ako základný korpus, malé tortičky aj veľká torta.
Receptúra
| Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
|---|---|---|---|
| Korpus: | 900 | g | Sacherka |
| 400 | g | Tek. vaječná melanž | |
| 135 | g | voda | |
| 90 | g | rastlinný olej | |
| Ovocná náplň: | 350 | g | Frugella Marhuľa |
| 100 | g | Fruitful Mango | |
| Dozdobenie: poleva | 150 | g | Satina Dark (tmavá) |
| 150 | g | KEN Lactea |
Technologický postup
Korpus: Suroviny na korpus miešame lopatkou 5 minút pri pomalej rýchlosti. Rozotrieme do dvoch okrúhlych foriem o priemere 24 cm a pečieme pri 160 °C – 165 °C cca 40 minút.
Náplň: Na vychladený korpus natrieme v rovnomernej vrstve ovocnú náplň (250 g Frugella Marhuľa a 100 g Fruitful Mango). Prikryjeme druhým korpusom, na ktorý rozotrieme zvyšnú Frugella marhuľa.
Poleva: Satinu Dark roztopíme so smotanou, premiešame dohladka a polejeme na zachladený povrch torty.
Dodatočné informácie
pre 1 tortu á 2 100 g
