Jeseň zima cukrársky katalóg a receptúry 2025 Jeseň zima cukrársky katalóg a receptúry 2025

Panna Cotta poháre perník/višňa 10 ks

Jedinečná kombinácia chutí ideálna pre vianočné obdobie. Kombinácia Panna Cotty od Zeelandie a Jogurtovej náplne, ktorá prekvapí svojou zaujímavou chuťou.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Náplň: 1 000 g Panna Cotta
300 g Jogurtová náplň term. Zeelandia
250 g Fruitful Višňa
škorica, vanilka, perníkové korenie
Krém na dozdobenie: 400 g KEN Lactea
300 g KEN Cream cheese
300 g Fine cream biela čokoláda
Dozdobenie povrchu pohárov: čerstvé ovocie, Fruitful Višňa a pod.

Technologický postup

Náplň: Panna Cottu a Jogurtovú náplň dáme do misky a spolu zahrejeme na teplotu cca 40  – 50 °C. Dochutíme škoricou, vanilkou a perníkovým korením. Do pohárikov nadávkujeme Fruitful višňa a zalejeme pripravenou Panna Cottou. Dáme na pár hodín zachladiť. 
Krém na dozdobenie: Všetko spolu vyšľaháme a ozdobnou špičkou nastriekame na zachladený povrch Panna Cotty. Dozdobíme višňovým Fruitfulom a čerstvým ovocím.

Dodatočné informácie

z receptúry pripravíte 10 ks pohárov (hmotnosť 1 dávky/pohár je 250 g)

Panna Cotta poháre perník/višňa 10 ks