

Jahodovo-čokoládová kocka
Jahodovo-čokoládová kocka
Velvet Double Choc Cake Vychutnajte si jedinečné zamatové zloženie a dvojitú dávku čokolády v korpuse Double Choc. Po upečení ostávajú kúsky skvelej čokolády stále mäkké a pekné na reze, korpus je krásne vláčny, čím získate jedinečný základ rezov alebo torty.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Korups 1: | 750 | g | Velvet Double Choc Cake |
225 | g | Tek. vaječná melanž | |
150 | g | voda | |
Jahodová náplň: | 270 | g | Fruitful Jahoda |
Ovocná náplň: | 300 | g | Presta Gold lesné ovocie |
300 | g | KEN Cream cheese | |
400 | g | KEN Presto | |
30 | g | ZeelaFix | |
Čokoládová náplň: | 400 | g | Fine cream tmavá čokoláda |
300 | g | KEN Cream cheese | |
400 | g | Ken Presto | |
Dozdobenie: | 400 | g | Arabesque Blanc 29 % |
300 | g | Fruitful Jahoda | |
20 | g | Galaretka neutrál | |
100 | g | voda |
Technologický postup
Hmota na korpus: Suroviny na korpus miešame lopatkou 5 minút pri pomalej rýchlosti.
Rozotrieme na pripravený plech 30 x 40 cm a pečieme pri 170 °C - 180 °C cca 16 minút.
Jahodová náplň: Na vychladený korpus natrieme jahodový Fruitful, ktorý si môžeme rozmixovať aby boli kúsky jahôd jemnejšie.
Ovocná náplň: Na ovocnú náplň vyšľaháme všetky suroviny spolu a natrieme na pripravený korpus. Necháme zachladiť.
Čokoládová náplň: Na čokoládovú náplň vyšľaháme všetky suroviny spolu a natrieme na zachladený ovocný krém. Dáme znova schladiť.
Dozdobenie: Galaretku neutrál zalejeme horúcou vodou, premiešame a necháme rozpustiť. Fruitful jahodový rozmixujeme
a spolu s bielou čokoládou zohrejeme. Vymiešame do hladka a pridáme rozpustenú Galaretku. Takto pripravenou polevou,
nie príliš horúcou zalejeme vychladený zákusok.
Dodatočné informácie
1 plech á 3 960 g po upečení (plech 30x40 cm)
Galaretka neutrál
Jedinečnú chuť aj vzhľad zákuskov, dezertov
a toriet dosiahnete vďaka našej novinke
v sortimente.
Základná receptúra:
1 diel Galaretka neutrál
5 dielov horúca voda
Jednoduchá príprava:
Suchú Galaretku neutrál zalejeme horúcou vodou
a dobre premiešame. Necháme vychladnúť
a následne opatrne nalejeme na výrobok pokrytý
napr. s čerstvým ovocím, Fruitful a pod.
Necháme stuhnúť v chlade.
Náš tip: pridajte do Galaretky ovocný gél,
Fruitful alebo slivkový lekvár a pripravte si
jedinečnú ovocnú verziu na rezy alebo tortu.
