

Opitý Izidor 30 x 40 cm
Opitý Izidor 30 x 40 cm
Opitý Izidor Klasika, ktorú viete povýšiť vďaka jedinečným surovinám ako je Velvet Double Choc cake, KEN Trufa a novinke Vlašsko-orechová náplň na chuťový zážitok. Neváhajte požiadať o vzorku hotového výrobku alebo testovacie pečenie/vzorky na vyskúšanie a presvedčte sa sami!
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Korpus: | 750 | g | Velvet Double Choc Cake |
225 | g | Tek. vaječná melanž | |
150 | g | voda | |
Orechová náplň s rumom: | 500 | g | Vlašsko-orechová náplň instantná |
100 | g | rum | |
150 | g | voda | |
150 | g | cukor kryštálový | |
Čokoládová náplň: | 1 200 | g | KEN Trufa |
100 | g | rum | |
Dozdobenie: poleva | 300 | g | Satina Dark |
100 | g | rum | |
Technologický postup
Korpus 1: Suroviny na korpus miešame lopatkou 5 minút pri pomalej rýchlosti. Rozotrieme na pripravený plech 30 x 40 cm a pečieme pri 170 °C – 180 °C cca 16 minút.
Náplň orechová s rumom: Vlašsko-orechovú náplň premiešame spolu s vodou, cukrom, rumom a necháme chvíľku postáť. Na vychladený korpus natrieme v rovnomernej vrstve takto pripravenú náplň.
Náplň čokoládová: Na čokoládovú náplň si vymixujeme Ken Trufu s rumom do krémovej konzistencie a rozotrieme na pripravený korpus.
Poleva: Satinu Dark roztopíme spolu s rumom, premiešame dohladka a polejeme na zachladený povrch rezu.
Dodatočné informácie
pre 1 koláč rozmer 30 x 40 cm á 3 370 g
