Jeseň zima cukrársky katalóg a receptúry 2025 Jeseň zima cukrársky katalóg a receptúry 2025

Mini sacherka Ø 8 cm

Jedinečná Sacherka zmes od Zeelandie s kúskami čokolády a perfektnou štruktúrou ideálna ako základný korpus, malé tortičky aj veľká torta.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Korpus: 900 g Sacherka
400 g Tek. vaječná melanž
135 g voda
90 g rastlinný olej
Ovocná náplň: 260 g Frugella Marhuľa
Čokoládová náplň: 800 g KEN Trufa
Dozdobenie: poleva 120 g Satina Dark (tmavá)
120 g KEN Lactea
čokoládové dekorácie BARBARA

Technologický postup

Korpus: Suroviny na korpus miešame lopatkou 5 minút pri pomalej rýchlosti. Nadávkujeme do 13tich okrúhlych foriem o priemere 8 cm a pečieme pri 160 °C – 165 °C cca 25 minút. 
Náplň: Na vychladené korpusy nastriekame cez drezírovacie vrecko s ozdobnou špičkou čokoládový krém v množstve cca 50  – 60 g/tortička, tak aby nám uprostred vznikol priestor na marhuľovú náplň. 
Po naplnení marhuľovou náplňou, oblejeme tortičky polevou a dozdobíme s Barbara dekoráciami alebo s čokoládovou dekorácia a pod.
Poleva: Satinu Dark roztopíme so smotanou, premiešame dohladka.

Dodatočné informácie

pre 13 ks tortičiek á 170 g.

Mini sacherka Ø 8 cm