

Mini sacherka Ø 8 cm
Mini sacherka Ø 8 cm
Jedinečná Sacherka zmes od Zeelandie s kúskami čokolády a perfektnou štruktúrou ideálna ako základný korpus, malé tortičky aj veľká torta.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Korpus: | 900 | g | Sacherka |
400 | g | Tek. vaječná melanž | |
135 | g | voda | |
90 | g | rastlinný olej | |
Ovocná náplň: | 260 | g | Frugella Marhuľa |
Čokoládová náplň: | 800 | g | KEN Trufa |
Dozdobenie: poleva | 120 | g | Satina Dark (tmavá) |
120 | g | KEN Lactea | |
čokoládové dekorácie BARBARA |
Technologický postup
Korpus: Suroviny na korpus miešame lopatkou 5 minút pri pomalej rýchlosti. Nadávkujeme do 13tich okrúhlych foriem o priemere 8 cm a pečieme pri 160 °C – 165 °C cca 25 minút.
Náplň: Na vychladené korpusy nastriekame cez drezírovacie vrecko s ozdobnou špičkou čokoládový krém v množstve cca 50 – 60 g/tortička, tak aby nám uprostred vznikol priestor na marhuľovú náplň.
Po naplnení marhuľovou náplňou, oblejeme tortičky polevou a dozdobíme s Barbara dekoráciami alebo s čokoládovou dekorácia a pod.
Poleva: Satinu Dark roztopíme so smotanou, premiešame dohladka.
Dodatočné informácie
pre 13 ks tortičiek á 170 g.
