

Medová kocka 30 x 40 cm
Medová kocka 30 x 40 cm
Jedinečná zmes Cesto MEDOVÉ Jednoduchá príprava, vláčny korpus a pláty, zároveň jedinečné zloženie s kúskami koncentrovaného ovocného pyré - z jabĺk a hrušiek, to všetko nadchne každého, kto ho ochutná. Teraz si zároveň viete vychutnať medovú kocku s Fine cream slaný karamel a užiť si túto skvelú intenzívnu kombináciu chutí.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Korpus: | 1 500 | g | Cesto Medové |
750 | g | Tek. vaječná melanž | |
750 | g | rastlinný olej | |
Náplň: | 1 800 | g | Fine cream slaný karamel |
600 | g | Zela Delikates | |
10 | g | Compound Caramel | |
200 | g | Arabesque Blanc 29 % | |
Dozdobenie: | 100 | g | Lieskovo-orieškový krokant (50 %) |
60 | g | KEN Lactea | |
100 | g | Satina toffee |
Technologický postup
Korpus: Suroviny na korpus miešame lopatkou 5 minút pri pomalej rýchlosti. Rozotrieme rovnomerne na štyri plechy 30 x 40 cm a pečieme pri 180 °C – 190 °C cca 15 minút.
Náplň: Všetky suroviny na náplň vyšľaháme (margarín izbovej teploty) do kompaktnej hmoty a navrstvíme rovnomerne na všetky pláty.
Dohotovenie: Satinu toffee zalejeme horúcou smotanou KEN Lactea, premiešame dohladka a pofŕkame povrch rezu. Na záver posypeme lieskovo-orieškovým krokantom.
Dodatočné informácie
pre 1 koláč 30 x 40 cm á 4 900 g
