Jeseň zima cukrársky katalóg a receptúry 2025 Jeseň zima cukrársky katalóg a receptúry 2025

Brownie s karamelom ala snickers 

NOVINKA v našom sortimente COCOA BROWNIE S našou zmesou Cocoa Brownie jednoducho a rýchlo pripravíte skvelé brownies rezy, brownie tortu, tyčinky s karamelom ala „snickers“ alebo rezy s ovocím. Vždy skvele upečené a chutné.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Korpus: 1 500 g Cocoa Brownie
300 g Tek. vaječná melanž
290 g rastlinný olej
220 g voda
Orechová náplň: 250 g mix orechov - rozmixované na hrubo
Karamelová náplň: 600 g Mifi karamelová
Čokoládová poleva: 300 g Arabesque Noir 58 %
300 g KEN Lactea
Dozdobenie: mix orechov

Technologický postup

Korpus: Suroviny na korpus miešame lopatkou 5 minút pri pomalej rýchlosti. Rozotrieme rovnomerne na plech  o rozmere 
 30 x 40 cm, posypeme orieškami (rozmixovanými na hrubo) a pečieme pri 180 °C cca 30 minút. 
Náplň: Na upečený brownie natrieme Mifi karamelovú a dáme zachladiť.
Čokoládová poleva: Čokoládu roztopíme so smotanou, premiešame dohladka a polejeme na zachladený povrch rezu.
Dohotovenie: Ozdobíme podľa fantázie, napríklad orieškami.

Dodatočné informácie

pre 1 korpus 30 x 40 cm á 2 900 g 

Brownie s karamelom ala snickers