Profiterolky s ovocnou náplňou Fruitful
Profiterolky s ovocnou náplňou Fruitful
Profiterolky so sviežou ovocnou náplňou Fruitful
Hmota:
125 g | Jello Total | |
190 g | horúca voda 50-60°C |
Náplň:
300 g | Fruitful Pomaranč, Citrón, Malina.... |
Dozdobenie:
50 g | Satina Tmavá | |
50 g | Satina Toffee | |
50 g | Satina Biela | |
a ľubovoľné dekorácie |
Technologický postup
Zmes Jello Total s teplou vodou miešame lopatkou na 1. rýchlostnom stupni šľahacieho stroja po dobu 3 minút, potom na 2. rýchlostnom stupni 7 minút. Z hmoty striekame
na plech malé kopčeky a pečieme pri 190-210°C po dobu cca 25 minút (podľa typu pece).
Po vychladení máčame povrchy do poliev...zohriatej Satiny, či už bielej, tmavej alebo karamelovej.
Po stuhnutí polevy profiterolky naplníme - z dola vpichneme do vnútra Fruitful Pomaranč, Citrón alebo napr. Malina.
Dozdobiť môžeme aj ručne robenými ozdôbkami zo Scaldis White.
Dodatočné informácie
pre 15 ks á 20 g.