Fruitful receptúry Fruitful receptúry

Profiterolky s ovocnou náplňou Fruitful

Hmota:

125 g   Jello Total
190 g   horúca voda 50-60°C

Náplň:

300 g   Fruitful Pomaranč, Citrón, Malina....

Dozdobenie:

50 g   Satina Tmavá
50 g   Satina Toffee
50 g   Satina Biela
  a ľubovoľné dekorácie

Technologický postup

Zmes Jello Total s teplou vodou miešame lopatkou na 1. rýchlostnom stupni šľahacieho stroja po dobu 3 minút, potom na 2. rýchlostnom stupni 7 minút. Z hmoty striekame
na plech malé kopčeky a pečieme pri 190-210°C po dobu cca 25 minút (podľa typu pece).

Po vychladení máčame povrchy do poliev...zohriatej Satiny, či už bielej, tmavej alebo karamelovej.

Po stuhnutí polevy profiterolky naplníme - z dola vpichneme do vnútra Fruitful Pomaranč, Citrón alebo napr. Malina.

Dozdobiť môžeme aj ručne robenými ozdôbkami zo Scaldis White.

Dodatočné informácie

pre 15 ks á 20 g.

Profiterolky s ovocnou náplňou Fruitful