Fruitful receptúry
Profiterolky s tekvicovou náplňou Fruitful Pumpkin

Profiterolky s jedinečnou plant-based (veggie) tekvicovou náplňou Fruitful Pumpkin jemne dozdobené s 3 polevami.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota:
125 g Jello Total
190 g horúca voda 50-60°C
Náplň:
300 g Fruitful Pumpkin (tekvic. náplň)
Dozdobenie:
50 g Satima Tmavá
50 g Satina Toffee
50 g Satina Biela
a ľubovoľné dekorácie

Technologický postup

    Jello totall mixujeme v mixéry s vodou 5 minút. Pomocou drezírovacieho vrecúška s hladkou špičkou striekame na papier na pečenie malé kopčeky. Pečieme pri teplote 195°C, 25minút. Po vychladení máčame povrchy do poliev...zohriatej Satiny, či už bielej, tmavej alebo karamelovej.

    Po stuhnutí polevy profiterolky naplníme - z dola vpichneme do vnútra Fruitful Pumpkin (tekvic. náplň).

    Dozdobť môžeme aj ručne robenými ozdôbkami zo Scaldis White.

Dodatočné informácie

pre 15 ks á 20 g.

Profiterolky s tekvicovou náplňou