Fruitful receptúry
Pomarančová torta s Fruitful Pomaranč a Citrón

Nádherná pomarančová torta - ktorá svojou chuťou osloví každého. Viete si ju ľubovoľne dozdobiť rôznymi jedlými ozdobami, a tak ešte viac vynikne jej jedinečnosť a farba.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Cesto:
350 g Jung Basis Rühr
135 g Zela Delikates
170 g Tekutá vaječná melanž
200 g Fruitful Pomaranč
100 g Biskuit Instant
Náplň 1:
150 g Fruitful Pomaranč
115 g voda
75 g cukor kryštál
Náplň 2:
20 g Fruitful Citrónový krém
60 g Zeesan Neutral
250 g Ken Nata
80 g Fruitful Pomaranč
65 g voda
Dozdobenie:
400 g Fruitful Pomaranč
6 g agar
50 g Paletta Spray Neutral

Technologický postup

    Všetky suroviny na korpus okrem Fruitful Pomaranč si vyšľaháme v šľahači počas 5 minút. Primiešame už len ručne Fruitful Pomaranč. Cesto vylejeme do papierom vystlanej tortovej formy s priemerom 26cm. Pečieme pri teplote 175°C, 45 minút.

    Po vychladení si ho raz prekrojíme. Vodu s kryštálovým cukrom uvaríme na sirup. Po odstavení primiešame ručne Fruitful Pomaranč. Týmto sirupom polejeme korpus z vnútornej strany a aj z hora.

    Ken Nata vyšľaháme do jogurtovej konzistencie a prilejeme k nej Zeesan Neutral zmiešaný s vodou. Šľahačku došľaháme do požadovanej konzistencie. Ručne ešte primiešame Fruitful Citrónový krém a Fruitful Pomaranč.

    Zmesou naplníme tortu. Na povrch torty nanesieme Fruitful Pomaranč prevretý na šporáku s agarom.Tortu necháme dôkladne vychladnúť.

    Na záver ešte zatrieme povrch zohriatou Paletta Spray Neutral pre vyšší lesk a stálosť.

Dodatočné informácie

pre 12 rezov á 150 g.

Pomarančová torta