Fruitful receptúry
Pavlova torta s malinami

Obľúbená Pavlova torta v malinovej verzii s Fruitful Malina a čerstvými malinami. Vyrobená zo zmesi Bianca.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Bielková hmota:
90 g Bianca
90 g kryštálový cukor
90 g voda horúca
Náplň 1:
300 g Ken Lactea 35% nesladená
Náplň 2:
250 g Fruitful Malina
100 g čerstvé maliny
Dozdobenie:
100 g čerstvé maliny

Technologický postup

    V kotlíku od mixéra si vymiešame horúcu vodu s kryštálovým cukrom, až kým sa cukor nerozpustí.

    Prisypeme Biancu a zmes šľaháme najprv pri nižších otáčkach 2 minúty, potom pri vyšších otáčkach 5 minút.

    Zmes si rozdelíme na tri rovnaké časti, ktoré rozotierame pomocou tortovej obruče na papier na pečenie a sušíme v peci pri 90°C počas 2hodín.

    Po vychladení pláty plníme vyšľahanou Ken Lactea s Fruitful Malina a čerstvými malinami.

    Na povrch dáme tiež ozdobne čerstvé maliny, prípadne lyofilizované a napríklad ružové čokoládové guličky.

Dodatočné informácie

Pre 10 ks.

Pavlova torta s malinami