Fruitful receptúry
Mangové Panna Cotta rezy

Svieže mangové rezy s Fruitful mango, v kombinácii s čokoládovým cestom, Panna Cottou a jemne dozdobené Ľadovou polevou.

Cesto:

250 g   Cesto Čokoládové
165 g   Tekutá vaječná melanž
125 g   rastlinný olej

Náplň 1:

300 g   Panna Cotta
90 g   KEN Lactea 35% nesladená

Náplň 2:

150 g   Darinka džem extra marhuľa

Náplň 3:

450 g   Fruitful Mango
5 g   agar
50 g   voda

Poleva:

250 g   Ľadová poleva

Technologický postup

Suroviny na korpus šľaháme spolu v šľahači 5 minút pri najvyšších otáčkach. Zmes rozotrieme na plech pokrytý papierom na pečenie a pečieme pri teplote 180°C počas 7 minút. Celý plát si rozkrojíme na 4 rovnaké časti, ktoré si rovnomerne natrieme džemom. V hrnci rozohrejeme Fruitful Mango s agarom, ktorý bude ako stredná náplň. Vyšľaháme si Panna Cottu s Ken Lacteou na hladký krém.

Skladanie plátov: Na prvý plát natrieme polovicu Panna Cotta krému. Prikryjeme vrstvou čokoládového plátu. Natrieme naň celú vrstvu mangovej náplne a opäť zakryjeme čokoládovým plátom. Natrieme druhú vrstvu Panna Cotta krému a preložíme posledným čokoládovým plátom. Čokoládové pláty ukladáme v celom koláčiku tak, aby bola vrchná časť potretá džemom. Koláčik necháme do druhého dňa postáť a na druhý deň si povrch polejeme rozohriatou Ľadovou polevou, ktorú sme si zohriali vo vodnom kúpeli.

Dodatočné informácie

Pre 14 ks.

Mangové Panna Cotta rezy