![Fruitful receptúry Fruitful receptúry](https://www.zeelandia.sk/receptury/fruitful-receptury/@@images/image-1280-ec5c66ba8f4284cfe4c0d1f62f9b650b.jpeg)
![Fruitful receptúry Fruitful receptúry](https://www.zeelandia.sk/receptury/fruitful-receptury/@@images/image-768-9f5fb71a2af55b21fb0da4c0fdffaa20.jpeg)
Mangové Panna Cotta rezy
Mangové Panna Cotta rezy
Svieže mangové rezy s Fruitful mango, v kombinácii s čokoládovým cestom, Panna Cottou a jemne dozdobené Ľadovou polevou.
Cesto:
250 g | Cesto Čokoládové | |
165 g | Tekutá vaječná melanž | |
125 g | rastlinný olej |
Náplň 1:
300 g | Panna Cotta | |
90 g | KEN Lactea 35% nesladená |
Náplň 2:
150 g | Darinka džem extra marhuľa |
Náplň 3:
450 g | Fruitful Mango | |
5 g | agar | |
50 g | voda |
Poleva:
250 g | Ľadová poleva |
Technologický postup
Suroviny na korpus šľaháme spolu v šľahači 5 minút pri najvyšších otáčkach. Zmes rozotrieme na plech pokrytý papierom na pečenie a pečieme pri teplote 180°C počas 7 minút. Celý plát si rozkrojíme na 4 rovnaké časti, ktoré si rovnomerne natrieme džemom. V hrnci rozohrejeme Fruitful Mango s agarom, ktorý bude ako stredná náplň. Vyšľaháme si Panna Cottu s Ken Lacteou na hladký krém.
Skladanie plátov: Na prvý plát natrieme polovicu Panna Cotta krému. Prikryjeme vrstvou čokoládového plátu. Natrieme naň celú vrstvu mangovej náplne a opäť zakryjeme čokoládovým plátom. Natrieme druhú vrstvu Panna Cotta krému a preložíme posledným čokoládovým plátom. Čokoládové pláty ukladáme v celom koláčiku tak, aby bola vrchná časť potretá džemom. Koláčik necháme do druhého dňa postáť a na druhý deň si povrch polejeme rozohriatou Ľadovou polevou, ktorú sme si zohriali vo vodnom kúpeli.
Dodatočné informácie
Pre 14 ks.
![Mangové Panna Cotta rezy](https://www.zeelandia.sk/receptury/fruitful-receptury/mangove-panna-cotta-rezy/@@images/image-400-2a96ce2d21078dff2021daf11ef35596.jpeg)