Fruitful receptúry
Mangové Panna Cotta rezy

Svieže mangové rezy s Fruitful mango, v kombinácii s čokoládovým cestom, Panna Cottou a jemne dozdobené Ľadovou polevou.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Cesto:
250 g Cesto Čokoládové
165 g Tekutá vaječná melanž
125 g rastlinný olej
Náplň 1:
300 g Panna Cotta
90 g KEN Lactea 35% nesladená
Náplň 2:
150 g Darinka džem extra marhuľa
Náplň 3:
450 g Fruitful Mango
5 g agar
50 g voda
Poleva:
250 g Ľadová poleva

Technologický postup

    Suroviny na korpus šľaháme spolu v šľahači 5 minút pri najvyšších otáčkach. Zmes rozotrieme na plech pokrytý papierom na pečenie a pečieme pri teplote 180°C počas 7 minút. Celý plát si rozkrojíme na 4 rovnaké časti, ktoré si rovnomerne natrieme džemom. V hrnci rozohrejeme Fruitful Mango s agarom, ktorý bude ako stredná náplň. Vyšľaháme si Panna Cottu s Ken Lacteou na hladký krém.

    Skladanie plátov: Na prvý plát natrieme polovicu Panna Cotta krému. Prikryjeme vrstvou čokoládového plátu. Natrieme naň celú vrstvu mangovej náplne a opäť zakryjeme čokoládovým plátom. Natrieme druhú vrstvu Panna Cotta krému a preložíme posledným čokoládovým plátom. Čokoládové pláty ukladáme v celom koláčiku tak, aby bola vrchná časť potretá džemom. Koláčik necháme do druhého dňa postáť a na druhý deň si povrch polejeme rozohriatou Ľadovou polevou, ktorú sme si zohriali vo vodnom kúpeli.

Dodatočné informácie

Pre 14 ks.

Mangové Panna Cotta rezy